Japán műholddal figyeli meg Észak-Koreát

Katonai létesítményeket megfigyelő műholdat bocsátott fel kedden egy H2A típusú rakétával.

2018. június 12. 22:38

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Szöul megígérte: nem zabálják fel Észak-Koreát A dél-koreai védelmi miniszter elismételte, hogy Szöul a "három nem" elvhez tartja magát, ami azt jelenti, hogy nemet mond Észak-Korea szétesésére, nem falja fel és nem törekszik az újraegyesí...

Friss hírek
Több mint kétszázan halhattak meg a nicaraguai tüntetésekben Áprilisban kezdődtek tiltakozások a megszorítások miatt.
Az éjféli mise előtt zaklathatta ministránsát a most 87 éves bíboros Washington nyugalmazott érsekének elmozdítását rendelte el Ferenc pápa.
Legalizálják a marihuánát Kanadában A kanadai miniszterelnök jelentette be a kanadai parlamentben mondott beszédében, hogy a rendelkezés október 17-től él.
New York polgármestere nem tudott a szüleiktől elszakított gyerekekről A gyerekek jó elhelyezést kaptak, de hisztérikus állapotban voltak és sírtak szüleik nélkül.
Több a terrortámadás, de kevesebb az áldozat Tavaly majdnem felére csökkent a halálos áldozatok száma a korábbi évhez képest.
Trump beadta a derekát: nem választják el többet a bevándorló gyerekeket a szüleiktől

Észak-Korea kiosztotta az amerikai alelnököt Mike Pence a hét elején egy interjúban azzal fenyegette meg Észak-Koreát, ha nem mond le az atomfegyverről, akkor Líbia sorsára juthat.

Top hírek:
Trump beadta a derekát: nem választják el többet a bevándorló gyerekeket a szüleiktől
Megbüntették a csíkszeredai polgármestert a székely zászló miatt 5,25 millió forintnak megfelelő összeget fizethet, mert nem távolította el.
A Burger King szerencsétlen reklámkampánya Igazán otromba reklámkampánnyal állt elő a Burger King Oroszországban.
Több a terrortámadás, de kevesebb az áldozat Tavaly majdnem felére csökkent a halálos áldozatok száma a korábbi évhez képest.
Letartóztattak egy migránst, aki gyerekeket akart megerőszakolni A pedofil migráns hét kiskorút zaklatott szexuálisan, ebből kettőt bizonyítottan meg is akart erőszakolni.
Abortusz közben beleszakadt a magzat az anyába Otthon, amatőr körülmények között végeztél el a beavatkozást.