A világbajnokság 0. napja - Csütörtökön kezdődik a futball-vb Oroszországban

Szerdán még készülnek a csapatok, csütörtökön jön az orosz-szaúdi nyitómeccs, de a vb-láz már beindul, ahogy az Index percről percre tudósítása is. Kövesse az eseményeket már a rajt előtt!

2018. június 13. 8:26

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Fontos gázvitát veszített el Oroszország az EU-val szemben Oroszország elveszítette a Kereskedelmi Világszervezet (WTO) előtt folytatott vitát, amelyben az az Európai Unió Harmadik Energiacsomagját támadta. A testület elutasította Oroszország azon állítását.....

Az oroszok elleni amerikai szankciók a nemzetbiztonságot érintik Az Egyesült Államok a Szkripal-ügy miatt vezetett be szankciókat Oroszország ellen.
Népszavazás lesz a nyugdíjkorhatár emeléséről? Szavaztatnának Oroszországban.
Porosenko biztos benne, hogy Oroszország beavatkozik a választásokba Petro Porosenko ukrán elnök utasította a Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanácsot (RNBO), hogy külön ülésen tekintse át, miként semlegesíthető Oroszország beavatkozása az ukrajnai választásokba, ami szeri...
A britek kiadatnák a Szkripal-ügy két orosz gyanúsítottját Oroszország továbbra is tagadja, hogy közük lett volna a mérgezésekhez.
Adok-kapok, ki fekszik ki a végén? Oroszország 25 és 40 százalék közötti arányra emelt fel vámokat.

Torna Eb: nyolcadik lett a magyar női csapat Oroszország nagy fölénnyel győzött.
Mintegy 890 ezer szíriai menekült térhet vissza hazájába Oroszország az várja a nemzetközi szervezetektől, így az ENSZ-től is, hogy aktívan csatlakozzanak a szíriai menekültek visszatérését segítő munkához.
Amerikai hírszerző szervezetek: Oroszország célja gyöngíteni és megosztani az USA-t És nem csak Amerikát támadják - a hírszerzők szavait az amerikai belbiztonsági miniszter is alátámasztotta. Orbán Viktor korábbi szavai szerint viszont a nyugatiak nem éreznek orosz fenyegetést, csak...
A bolgár államfő sürgette az uniót Az EU és Oroszország kapcsolatainak fejlesztéséért szólalt fel Rumen Radev.
Drónozták a jávorszarvast, majdnem rossz vége lett videó Egy merész drón(pilóta) és egy érdeklődő jávorszarvas találkozását rögzítették Oroszországban.
Oroszország három hónap alatt megszabadult majdnem minden amerikai államkötvénytől 81 milliárd dollár mozdult meg, egyelőre az elemzők is csak találgatnak, miért.