Fernando Hierro lesz a spanyolok kapitánya a vébén

Julen Lopeteguit egyetlen nappal a torna előtt rúgta ki a spanyol szövetség.

2018. június 13. 14:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Egy nappal a vb előtt kivágták a spanyol kapitányt, meg is van az új Azon rágott be a szövetség, hogy Lopetegui az engedélyük nélkül írt alá a Real Madridhoz. Az eddigi segédedző Fernando Hierro váltja.

Megvan a Real új edzője, a spanyol szövetségi kapitányt viszik a vb után Julen Lopetegui hároméves szerződést kötött a solban háromszoros BL-győztes csapattal.

Friss hírek
Dermesztő disztópiák Andrew Niccol újabb, nem túl biztató jövőt ábrázoló sci-fit rendezett.
Melania Trump felszólalt a gyerekeket szüleiktől elválasztó gyakorlat ellen Azon akadt ki a first lady, hogy férje kormánya egy hónap alatt kétezer illegális bevándorló gyerekét választotta el a szülőktől. Csecsemőket is.
Rózsafüzér a méhben Az írországihoz hasonló politikai "földrengésben" bíznak sokan Argentínában.
Kijönni a válságból, de hogyan? A populista hullám idején sem kívánják az Európai Unió halálát.
Az online áruházak forgalmának alakulása - ábrán mutatjuk a belföldi e-kiskereskedelem nettó forgalma (milliárd forint)
Erős földrengés volt Japánban Egy kislány és egy idős férfi életét vesztette, mert fal omlott rájuk.

Nagy hiányzók a spanyoloknál Julen Lopetegui szövetségi kapitány kihirdette a spanyol labdarúgó-válogatott 23 fős utazó világbajnoki keretét.
Iniesta miatt csúszik a spanyol keret kihirdetése Julen Lopetegui csak hétfőn hozza nyilvánosságra csapatát, hogy a Barca csapatkapitánya nyugodtan ünnepelhessen.

Top hírek:
Allah Akbart üvöltött egy nő, és torkon szúrt egy vevőt és a pénztárosnőt Újabb terrortámadás Franciaországban, a nőt elfogták.
Szentpéteri Áron rövidfilmje nyert a diákfilmfesztiválon Magyar sikerrel zárult szombat este a június 10-16-ig rendezett rangos diákfilmfesztivál.
Ritkán látható tahóság miatt óvhatták meg az olasz osztályozót Elég gyakran volt 2 labda a pályán. A Palermo nem jutott vissza az élvonalba, a bíróság segíthet neki.
Tóth Bertalan az új elnök, Mesterházynak nem sikerült A volt elnök kikapott. Elnökhelyettesnek viszont az egyik emberét, Szakács Lászlót választották meg az MSZP-tisztújításon.
Ezzel a góllal nyert Mexikó a világbajnok ellen Lozano gólját nem lehet elégszer megnézni.
Tapétavágóval késelt egy nő Franciaországban Allah Akbart üvöltve szúrt meg két embert.