Fernando Hierro lesz a spanyolok kapitánya a vébén

Julen Lopeteguit egyetlen nappal a torna előtt rúgta ki a spanyol szövetség.

2018. június 13. 14:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Nagyon érik az edzőváltás Madridban A spanyolok szerint október vízválasztó lesz Julen Lopetegui számára a Real Madrid élén.

A Real Madrid kerete a CSZKA Moszkva ellen, meglepetésekkel A Real Madrid kerete a CSZKA Moszkva ellen, meglepetésekkel hir spanyol bl Bajnokok Ligája top téma Real Madrid foci panucci h, 1...

Friss hírek
Vakvezető kutyája miatt nem akarnak lakást kiadni a látássérült fiúnak Az egyetemista Móricz Máté párjával, egy közös barátjukkal és Fülöppel, a kutyájával költözne, de szinte mindenki visszautasítja őket.
Legalább két magyar lista indul a nemzeti tanácsi választásokon Szerbiában Legalább két magyar lista indul a nemzeti tanácsi választásokon Szerbiában, miután a Magyar Mozgalom (MM) nevű civil szervezet is átadta listáját a köztársasági választási bizottságnak kedden.
A magyar hetes cikk feltérképezetlen terület Az osztrák elnökség nagyon körültekintően fog eljárni a magyar jogállamiság vizsgálatánál. Nem akarnak hibát véteni a procedúrában.
Pozsony is ellenzi a Frontex feladatkörének bővítését A szlovák kormány is támogató szerepkört szán az ügynökségnek.
Nagyot ment az X-Faktor, de meg is dolgozott érte az RTL Az X-Faktor idei első adása is nagyon erős nézettséget hozott, a második viszont még erre is rátett egy lapáttal. Az RTL ráadásul talált izgalmas előadókat, és olyanokat is akiken lehet hüledezni.
Orbán Viktor: a turizmus az egyik legsikeresebb ágazat, mert az ország biztonságos A turizmusban sikeres vállalkozó szükségszerűen hazafi, a turizmus a pénzkeresetnek az a formája, ami egyben hazaszeretet is.

Vinicius is bekerült a Real Madrid Espanyol elleni keretébe Vinicius is bekerült a Real Madrid Espanyol elleni keretébe hir spanyol Real Madrid foci panucci szo, 09/22/2018 - 15:58 ...
C. Ronaldo nélkül is címvédésre készül a BL-ben a Real Madrid Julen Lopetegui csapata már az AS Roma ellen megkezdené a menetelést. Élő közvetítés!
Real Madrid - Roma: Modric egyre jobb formában, Lopetegui szerint a Roma erősebb lett Real Madrid - Roma: Modric egyre jobb formában, Lopetegui szerint a Roma erősebb lett hir spanyol bl Bajnokok Ligája Real Madrid AS Roma pa...

Top hírek:
Claudia: jó barátja a férjem Gesztesinek Egy stúdióban a volt férj és a jelenlegi? Aki már vált, az tudja, hogy egy ilyen szituáció mennyire kényelmetlen minden szereplő számára. Nem úgy Liptai Claudia családjában.
Napi horoszkóp - október 16 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Harc az NB I-ért: megváltozott a rangadó kezdési időpontja Fontos bejelentést tett az MLSZ.
Közel 100 ezer látássérült ember él Romániában Romániában csaknem 96 ezer látássérült ember él, akik közül 2770 gyerek - közölte hétfőn a román munkaügyi minisztérium a látássérültek nemzetközi napja alkalmából.
Egy színésznő és egy transznemű szupermodell mentett életet
Tűz miatt 40 embernek kellett elhagynia egy budapesti rendelőt Egy VIII. kerületi egészségügyi központ konyhája gyulladt ki.