A francia külügyi szóvivő felmondta a kötelezőt

Franciaország ragaszkodik a párbeszédhez és az együttműködéshez Olaszországgal az Európát sújtó migrációs kérdésben - közölte szerdán a francia külügyi szóvivő, miután bekérették Franciaország olaszországi nagykövetét a római külügyminisztériumba.

2018. június 13. 15:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A nap legfontosabb hírei – 2018.08.09. Szétúszták a magyarok Európát.

Spanyolország bevándorláspárti A baloldali spanyol kormány továbbengedné Franciaország és Németország felé a Dél-Spanyolországban partot ért migránsokat. Spanyol vélemény szerint egyrészt nincs tömeges bevándorlásról szó, másrészt ...
Az indiai Uber letarolja Európát A cég rohamtempóban terjeszkedik.
Milák a győzelme után: Egy kicsit idióta módon kezdtem... Faképnél hagyta Európát Milák Kristóf, aki élete első felnőtt Eb-jén aranyérmet szerzett Glasgow-ban.
Samuel Eto'ónak új csapat után kell néznie Benne volt a levegőben a szerződésbontás a Konyaspornál, a csatár már napokkal ezelőtt Franciaország felé kacsintgatott.
Íme néhány tipp, hogy fillérekből utazd körbe Európát! Kiss Róbert Richárd turisztikai szakújságíró szerint ha a rövid városi utazásokra való felkészülés korán elkezdődik, akkor nagyon kevés pénzből el lehet jutni európai városokba. ˝Ha időd van, olcsón t...

Bakondi György: Európát meg lehet menteni Míg Magyarországon népszavazás és lakossági konzultáció zajlott addig az európai polgároknak csak most lesz lehetőségük arra, hogy véleményt nyilvánítsanak.
Vigor bétateszt Nukleáris háború söpörte el Európát. Országok semmisültek meg, milliók vesztek oda - aki túlélte, északra vándorolt. Norvégiában járunk, 1991-ben. Az egyetlen, még lakható helyen.
Franciaország felvette a harcot az okostelefonok ellen: kitiltotta az iskolákból A francia parlament alsóháza, a nemzetgyűlés hétfőn megszavazta a törvényjavaslatot, amely megtiltja a mobiltelefonok használatát a közoktatási intézményekben szeptembertől. A javaslatot végső...
Migránsokkal telnek meg a szállodák Németországban Egyre több migráns érkezik Franciaország felől.
Hír: Szolidárisabb, szociálisabb, boldogabb Európát! Mi olyan Európát szeretnénk, amely együttműködik, olyan Európát szeretnénk, amely együtt fejlődik, olyan Európát szeretnénk, amely biztonságos, amely megvédi a határait, és a kihívásokra közös megold...
Miért támadják Izrael nemzetállami törekvéseit? A radikális iszlám fenyegetése valóságos, és veszélybe sodorhatja Európát, sőt az egész világot.