A francia külügyi szóvivő felmondta a kötelezőt

Franciaország ragaszkodik a párbeszédhez és az együttműködéshez Olaszországgal az Európát sújtó migrációs kérdésben - közölte szerdán a francia külügyi szóvivő, miután bekérették Franciaország olaszországi nagykövetét a római külügyminisztériumba.

2018. június 13. 15:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Korrupciós vádak miatt szedték szét a házát a szélsőbalos francia politikusnak Házkutatást tartottak kedden a francia hatóságok Jean-Luc Mélenchon, a radikális baloldali Lázadó Franciaország párt elnökének otthonában, a párt székházában, valamint a pártvezető korábbi asszisztens...

"Macron arra használja rendőrségét, hogy titokban kirakja a bevándorlókat Olaszországban" Az olasz külügyi tárca hétfőn magyarázatot kért Franciaország nagykövetségétől azon hírek miatt, amelyek szerint a francia csendőrség egyik autója állítólag "kirakott" Olaszországban két ember...
Gulyás Gergely: Európát egy agresszív és intoleráns szélsőség uralja Gulyás Gergely szerint már csak Európa középső-keleti része képviseli az elfogadást és a toleranciát.
Kétnapos V4 államfői tanácskozás Szlovákiában A találkozó fő témái az Európát érintő aktuális kihívások.
Folyt a vér a Macron politikája ellen szervezett tüntetésen A közszféra dolgozói, nyugdíjasok, diákok tüntettek együtt Franciaország-szerte.
Salvini: Juncker tönkretette Európát Az olasz belügyminiszter szerint ők megőrzik a lelki nyugalmukat.

A lengyel uniós biztos attól tart, hogy elárasztják Kelet-Európát a kiselejtezett német dízelautók Mi lesz majd, lehasznált, környezetszennyező autókkal, amiket a németek lecserélnek?
A bevándorláspárti NGO-k hibája, hogy Európát elözönlik a migránsok Khalid Zerouali, a marokkói belügyminisztérium által működtetett bevándorlási és határvédelmi ügynökség igazgatója a mentőhajónak álcázott migránstaxikat tette felelőssé azért, hogy Európába egyre töb...
The Architect: Paris - építsd fel a fények városát! Vadiúj városépítő stratégiát villantott a Focus Home Interactive. Ahogy az a címből sejthető, a The Architect: Parisben Franciaország fővárosát virágoztathatjuk fel. A fejlesztők nem titkoltan a műfaj...
Bármit teszünk, hatalmas tüzek fogják pusztítani Európát Az évszázad végére 40-50 százalékkal nő azon területek mérete, amelyek évről-évre erdőtüzek martalékaivá válnak.
Az igazi no-go zóna: csapdákat állítanak a rendőröknek, gerillaharcot folytatnak ellenük Ide jutott a Macron vezette Franciaország.
Franciaország szerint Irán szervezett egy ellenzékiek elleni merényletet Párizs mellett Június végén Párizs közelében akartak merényletet végrehajtani iráni ellenzékiek ellen. Párizs szerint a tervezett akció hátterében a teheráni titkosszolgálat áll.