A francia külügyi szóvivő felmondta a kötelezőt

Franciaország ragaszkodik a párbeszédhez és az együttműködéshez Olaszországgal az Európát sújtó migrációs kérdésben - közölte szerdán a francia külügyi szóvivő, miután bekérették Franciaország olaszországi nagykövetét a római külügyminisztériumba.

2018. június 13. 15:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Egyre több kormány védené meg Európát Hollik István szerint a migránshajó ügye rámutat arra, hogy továbbra is a legfontosabb kérdés, hogy ki tekinti hasznosnak a migrációt, és ki gondolja azt, hogy Európát meg kell védeni.

Keddtől pályázhatnak a fiatalok ingyenes vasúti bérletre Háromszáz magyar fiatal kap lehetőséget, hogy egy hónapon át felfedezhesse Európát.
Németország és Franciaország is kitart a G7-csúcs zárónyilatkozata mellett Donald Trump szerint a kanadai miniszterelnök a sajtótájékoztatón nagyon tisztességtelen és gyönge vezetőnek mutatkozott.
Akik szerint Franciaország ne maradjon Franciaország Nevetséges botrány egy szórólap körül. Gyáva politikusnak van hazája?
Putyin előzőleg óva intette Európát Én megmondtam" pillanatokban volt gazdag Vlagyimir Putyin éves televíziós fóruma, amely során az amerikai importvámokról, a globális konfliktusokról és a Szkripal-ügyről is szó esett.
Brazil öröm után brazil bánat Foci vb-sorozatunk nyolcadik részében visszatekintünk az 1994-es (Egyesült Államok) és az 1998-as (Franciaország) tornára.

Európát átverték: Brüsszel már 2006-ban a migránsokra és terrorra készült Az Origo birtokába került egy titkosítás alól feloldott uniós feljegyzés. Európát átverte a brüsszeli elit. Ismét.
Haladék Európa helyesebben Német- és Franciaország meggátolta, hogy az olasz nép által választott két párt megkezdhesse az ország irányítását.
Soros György szervezetei uralják az új nyugat-balkáni migrációs útvonalat i A bevándorláspárti spekuláns migránsokkal akarja elárasztani Európát. Megmutatjuk, hogyan!
Dembelé zseniális gólt lőtt, Franciaország erőt demonstrált Simán legyőzte Olaszországot a vb egyik legnagyobb favoritja.
Közösségi médiával bővít a Growww Digital Dunder Krisztián cégének Közép- és Kelet-Európát lefedő új közösségimédia- és márkakommunikációs divízióját Mezei Alexandra vezeti.
Több fronton is nyomás alatt tartják Európát az illegális migránsok A Balkánon már hetek óta növekszik a nyomás.