Kedvező forrásból pörgeti fel a hitelezést az MFB

A bank 75 millió eurós hitelkeretről írt alá megállapodást.

2018. június 13. 17:25

A cikk folytatása...Friss hírek
Megemelhette az aranyárat a magyar vétel? Októberben ugrott egyet az aranyár, és tudjuk már, hogy volt egy nagy vevő a piacon. Az amerikai tőzsdék gyönyörűen teljesítettek tegnap, a múlt heti összeomlás elfelejtve. Esik a Vajna-részvény, emelkednek a Mészáros-cégek papírjai.
Panorámaadót vetne ki Siófok A város független polgármestere plusz adót vetne ki azokra, akiknek az ingatlana a Balatonig ér.
Új startup programot indít az OTP Az OTP Bank jövő év elején induló második nemzetközi akcelerátor programjára, az OTP Startup Programra november végéig jelentkezhetnek a hazai és külföldi növekedési fázisban lévő startupok. A három...
A legnagyobb autógyártóknak szállíthat technológiát egy magyar cég Egyedülálló autóipari kutatást és fejlesztést végez az evopro nevű magyar cég, amely a legnagyobb autógyártókkal működik együtt. Technológiájukkal olyan karosszéria-elemeket tudnak létrehozni,...
Pokolból a mennybe megy a Netflix Azt követően, hogy az idei második negyedévben váratlanul gyengén alakultak a Netflix előfizetői számai (összesen nettó 5,2 millió új előfizető a várt 6,2 millióval szemben), a harmadik negyedév még ennél is nagyobb meglepetést tartogatott, azonban ezúttal a pozitív irányba.
"Fontos, mi tegnap találkoztunk!" - ezerrel trükköznek a lakástakarék szerződésekkel Rég nem látott gyorsasággal nyírta ki a Fidesz a lakástakarék-pénztárakat: a hétfőn benyújtott törvénymódosítást Áder János kedd este már alá is írta, így a szerdától kötött szerződésekre már nem jár állami támogatás. Kivéve, ha visszadátumozzák azokat.

Top hírek:
Valamivel kevesebb tartós adósa van a NAV-nak, mint az előző negyedévben Még mindig sokan vannak, akik hónapokig nem rendezik az adósságukat, de az adóhatóság a kicsinek is örül.
Kész, vége: szerdán hatályba is lép az LTP-t beszántó jogszabály Ez gyorsan ment....
Így alakul a hazai zöldségtermesztés - egy ábrán Zöldségtermesztés Magyarországon, 2004-2017
Lakástakarékok: az állami támogatások megszüntetése a Fundamentát találta telibe A lakás-takarékpénztári kedvezmény megszüntetése a piac legnagyobb szereplőjét, a Fundamentát érintheti rosszul. És persze az ügyfeleket, akik annak ellenére szeretik ezt a megtakarítási formát, hogy nem ez kínálja a legnagyobb állami támogatást.
Itt a Fundamenta nyilatkozata: meddig köthetünk még LTP-t? Az OTP és az Erste után a Fundamenta is közölte menetrendet mindazok számára, akik még állami támogatással akarnak lakástakarékot kötni értesült a Bank360.
Nyoma sincs pániknak: kisebb rali van Amerikában Nyoma sincs az amerikai tőkepiacokon a múlt heti pániknak: mindhárom fontosabb részvényindex jelentős emelkedést mutat. Az optimizmust főleg az hajtja, hogy megkezdődött a gyorsjelentési szezon és a...