Önkormányzati siker nélkül 2022 halott

Úgy tűnik, az ellenzék nem egységben szalad neki az EP-választásoknak.

2018. június 13. 17:38

A cikk folytatása...Friss hírek
Rétvári szerint kiemelt cél, hogy az év végéig minden magyar iskolában legyen wifi De kinél lesz a jelszó?
A magyar politika legfontosabb ebédje Mandulával töltött angolna után virslis bocsánatkérés, majd a Fidesz ellenzékből indított egyik legsikeresebb offenzívája. 15 éve volt a söjtöri lakoma.
Uniós források: a brit kormányfő nyitott az átmeneti időszak meghosszabbítására Theresa May brit kormányfő nyitottnak mutatkozott az országa uniós kilépését követő, eredetileg 2020 végéig tervezett átmeneti időszak további egyéves meghosszabbítására közölték bennfentes források a szerdán kezdődött brüsszeli EU-csúcs nyitónapját követően.
Uniós illetékes: nem elegendő az előrelépés a novemberi Brexit-ügyi csúcs összehívásához Nincs egyelőre elegendő előrelépés egy rendkívüli Brexit-ügyi csúcsértekezlet novemberi összehívásához közölte egy magas rangú európai uniós tisztségviselő szerda éjjel, a brüsszeli EU-csúcs nyitónapját követően.
Kurz: az EU-csúcs Brexit-ügyi tanácskozásának rövidsége jelzi a 27-ek egységét A brüsszeli EU-csúcson a brit EU-tagság megszűnésének feltételrendszeréről folyatott tanácskozás rövidsége jelzi az unióban maradó 27 tagország egységét jelentette ki Sabastian Kurz osztrák kancellár szerdán Brüsszelben, az uniós tagországok háromnapos csúcstalálkozóját megnyitó munkavacsorát követően.
Argo 2. - Teljes film Rendező: Árpa Attila Szereplők: Kovács Lajos, Scherer Péter, Csuja Imre, Bicskey Lukács, Kiss József, Kulka János, Oszter Sándor, Bán János, Nagypál Gábor, Nagy Feró 

Top hírek:
Háromnapos csúcstalálkozót tartanak az uniós vezetők Háromnapos csúcsértekezlet kezdődik szerdán Brüsszelben: először az uniós tagállamok vezetői tanácskoznak a megszokott keretek között, elsősorban az Egyesült Királyság kilépéséről (Brexit), a belső biztonságról és a migrációról, ezután pedig sor kerül a 12
Mindent bele, fiúk! - október 22, hétfő, 15.45 Ajánló - Szereplők: Bud Spencer, Terence Hill, Riccardo Pizzuti, Cyril Cusack, Reinhard Kolldehoff 
Így alakul a hazai zöldségtermesztés - egy ábrán Zöldségtermesztés Magyarországon, 2004-2017
Rossi eladatta a válogatott újoncát? A védelem minden posztján bevethető a debütált.
Kocsmából ment az esküvőjére Kucsera Gábor! Emlékezetesre sikerült Kucsera Gábor esküvői előkészülete, akit ha nem hív fel menyasszonya, akkor lekési a szertartást. Gábor az ügyben ártatlannak érzi magát, hisz fogalma sem volt arról, hogy barátai miért hívják a Könyvtárba.
Napi horoszkóp - október 17 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?