Putyin és Pasinján az orosz-örmény kapcsolatok különlegességét hangsúlyozta

A Kremlben találkoztak.

2018. június 13. 18:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Reptiliánok, nem létező nyílt levelek Orbán Ráhelről és a Kreml terroristája Válogatás az elmúlt két hónap legelképesztőbb álhíreiből.

A Kremlben készülnek Kim Dzsong Un oroszországi látogatására Kimnek érvényes oroszországi meghívása van.
Leváltotta Szentpétervár kormányzóját Putyin A Kremlben nem voltak vele elégedettek.
Putyin a haditechnikai együttműködésről is tárgyalni fog Indiában Az orosz-indiai haditechnikai együttműködésről is tárgyalni fog Vlagyimir Putyin orosz elnök Narendra Modi indiai kormányfő indiai kormányfővel a hét második felében - közölte Dmitrij Peszkov, a Kreml...
A Kreml külügyi szóvivője manipulációnak nevezte, hogy a Szkripal-ügyben azonosították az orosz katonai hírszerzés ezredesét Marija Zaharova szerint a britek információs kampányt folytatnak, aminek a fő feladata a figyelem elterelése a fő kérdésről.

Putyin szerint a szíriai légvédelem megerősítése az orosz katonák biztonságát szolgálja Vlagyimir Putyin orosz elnök telefonon közölte Benjámin Netanjahu izraeli kormányfővel, hogy a szíriai légvédelem megerősítéséről hozott orosz döntés elsősorban azt a célt szolgálja, hogy elhárítson a...
A Kreml és Izrael gyorsan kibékül a lelőtt orosz gép után Többet ne forduljon elő hasonló, üzente Putyin az orosz gép lelövését állítólag kiprovokáló Izraelnek.
Így hálálkodott Orbán Putyinnak – megjöttek a képek Moszkvából Az orosz elnök a Kremlben fogadta a magyar miniszterelnököt.
Budán is találkozhatunk a moszkvai Kreml híres tornyával Hét éve már, hogy a forgalmas csomópont újra Széll Kálmán nevét viseli, de egy mozaik még mindig emlékeztet a múltra.
Kreml: Nincs közük Putyinhoz a Szkripal-ügy gyanúsítottjainak Dmitrij Peszkov szerint a férfiaknak a Kremlhez sincs köze.