Jövőre tovább nő az állami funkciók súlya a büdzsé kiadásaiban

Jövőre az államháztartásban az ideinél több pénz jut a legtöbb fő területre, egyedül az államadóssággal kapcsolatos kiadások csökkennek, arányaiban a működési funkciókra több, a jólétiekre ugyanannyi, a gazdasági funkcióra kevesebbet fordítanának a parlament honlapjára szerdán felkerült 2019. évi költségvetési törvényjavaslat szerint.

2018. június 13. 20:08

A cikk folytatása...Friss hírek
Kiderült mit lépett Soros Több nagy befektetési alap és vállalat is közzétette, mibe fektettek az utóbbi időben, így fény derült Soros György és Warren Buffett legutóbbi lépéseire is.
Gigantikus mentőcsomagot ajánlott fel Katar Törökországnak A katari emír 15 milliárd dolláros befektetésre tett ígéretet Törökországnak, miután találkozott Ankarában Recep Tayyip Erdogan török államfővel - jelentette szerdán a török állami hírügynökség. ...
Este szépített a forint, miközben elakadt a líra erősödése Miközben ma a török líra a dollárral szemben 5% körüli további erősödést produkált jórészt a reggeli órákban, a forint és a zloty fél százalék körüli esést szenvedett el. A furcsa kettősségnek a...
Stratégiai termékek adták a bevétel zömét Az ANY Nyrt.624 millió forint nettó nyereséget ért el az első fél évben.
A tizenhármas nem jó szám a Tencentnél Meglepetésre csökkent a Tencent Holdings internetes óriás profitja.
Van két jó hírünk, meg öt rossz A tőzsdéken pocsék a hangulat, a rossz hírek mellett figyelmen kívül hagyták a jókat. A BUX is esett, de a Richternek hála az átlagnál sokkal kevésbé. A forint elég nagyot gyengült, de ez legalább régiós jelenség. Elintézték az olajat, a fémeket, zuhannak a bányarészvények, magához tért viszont a kriptopiac.

Top hírek:
Lerázta magáról a török parát Amerika, emelkednek a tőzsdék Egyelőre sikerült megszabadulniuk a törökök okozta piaci félelemtől az amerikai részvényeknek, a mai kereskedésben mind a három vezető részvényindex fél százalék körüli erősödést mutat. Azzal, hogy...
Ezt írta Magyarországról a The Washington Times Európában egyetlen kormányfő sem beszél - még megközelítőleg sem - úgy, mint Orbán Viktor; a magyar miniszterelnök nyilatkozataival kontinensszerte elfogadott konszenzusokat bont le - írta hétfőn a The Washington Times című jobboldali amerikai napilapban megjelent véleménycikkében Daniel Pipes amerikai történész.
1750 érv, a világ egyik legjobb kereskedési platformja mellett Csak a játék maga taníthat meg a játékszabályokra ennek szellemiségében hozta meg pénzügyi döntéseit minden idők egyik legzseniálisabb tőzsdei spekulánsa Jesse Lauriston Livermore, aki az 1907-es és 1929-es tőzsdekrachok idején dollármilliókat söpört be a new-york-i parketten, fittyet hányva az íratlan szabályokra és az általános piaci vélekedésre.
A németek fele olvas naponta újságot Folytatódik a visszaesés a nyomtatott napilapok piacán Németországban, de még így is a lakosság több mint 50 százaléka olvas újságot napi rendszerességgel egy kedden ismertetett felmérés szerint.
Kapaszkodót keres az MTelekom Újra lélektani támaszához jött vissza a távközlési vállalat árfolyama.
Aki ingatlanos akar lenni, Debrecenbe kell annak menni ekkora hozamok várhatók a BMW-gyárnak köszönhetően A régiós elhelyezkedésen kívül egy város ingatlanpiaci potenciáljának növekedéséhez nagyban hozzájárulnak a munkahelyteremtést és az infrastruktúra javítását célzó beruházások is elég csak megnézni, mennyit lendített az Audi és a Mercedes Győr és Kecskemét ingatlanpiacán. A 39. leggazdagabb magyar, a debreceni Herdon István viszont az akár 8 százalékos várható hozamok ellenére mégis az ipari ingatlanok fejlesztésénél marad.