E3 2018: Multiplayer nélkül jön a Cyberpunk 2077

Sok részletre derült fény a CD Projekt RED következő nagy dobásáról, ám egy kérdés eddig még nem volt tisztázott: lesz-e multi a Cyberpunk 2077-ben? Nos, a premierkor semmiképp, de utána van rá esély, még ha kicsi is.

2018. június 13. 20:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Cyberpunk 2077 - a csapat reagált a nézetet érintő aggodalmakra A játékosok egy kis része aggódik miatta, hogy teljesen feleslegen szabhatjuk testre a Cyberpunk 2077 főszereplőjét, ha nem is láthatjuk majd a karakter kinézetét. A CD Projekt RED részletes magyaráza...

Magyar feliratot kap a Cyberpunk 2077 A The Witcher 3: Wild Hunt után a CD Projekt RED következő sikervárományosát, a Cyberpunk 2077-et is ékes magyar felirattal élvezhetjük, amikor megjelenik. A hírt nem a forgalmazó, hanem maga a lengye...
Cyberpunk 2077 - magyar felirattal érkezik A jelek szerint a CD Projekt Red ismét gondol kis hazánkra, így azok is élvezhetik majd a kalandot, akik nem tudnak angolul.

Cyberpunk 2077 - Magyar feliratozással jelenik meg itthon Korábban csak utalást kaptunk a honosításra, a minap azonban a hivatalos megerősítést megkaptunk róla.
A Cyberpunk atyja reméli, hogy a rajongók türelmesek lesznek a Cyberpunk 2077 megjelenésig Mike Pondsmith szerint a fejlesztőknek még időre, nyugalomra és egy kis visszavonulásra van szükségük.
Folytatódik a The Witcher-sorozat Hiába volt a The Witcher 3: Wild Hunt az utolsó játék, amelyben Ríviai Geralt volt a főszereplő, ez nem jelenti azt, hogy a CD Projekt RED ne foglalkozna többet a világgal. A fejlesztő elhintette, hog...
Lehet, hogy készül egy új The Witcher játék, de biztosan nem The Witcher 4 lesz a címe Még természetesen nem szolgált konkrétumokkal a CD Projekt Red csapata, de egy bennfentes szerint egyértelmű, hogy nem a trilógiát folytatná az esetleges új The Witcher játék.