E3 2018: Multiplayer nélkül jön a Cyberpunk 2077

Sok részletre derült fény a CD Projekt RED következő nagy dobásáról, ám egy kérdés eddig még nem volt tisztázott: lesz-e multi a Cyberpunk 2077-ben? Nos, a premierkor semmiképp, de utána van rá esély, még ha kicsi is.

2018. június 13. 20:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Multispecialista is dolgozik a Cyberpunk 2077-en A CD Projekt RED bejelentette, hogy hosszú távú stratégiai partnerséget kötött egy külső fejlesztőcsapattal. A Digital Scapes leginkább PvP-re specializálódott, ebből pedig arra következtethetünk, hog...

Cyberpunk 2077 - nem egyedül fejleszti a CD Projekt RED Kapnak egy kis segítséget egy egykor a BioWare-nél, a Radical Entertainmentnél és a Relicnél dolgozó fejlesztőket tömörítő csapattól.
Cyberpunk 2077 - nem lesz probléma az optimalizációval A CD Projekt RED jelenlegi platformokra tervez, nem kell majd csúcsgép a kiváló élményhez.
Már jövőre megjelenhet a Cyberpunk? A CD Projekt RED forgalmazásért felelős törökországi partnere, a Bilkom egy időközben eltávolított Twitter-üzenetben arról értesítette követőit, hogy a stúdió következő játéka, a Cyberpunk 2077 biztos...

Cyberpunk 2077 megjelenés - az egyik forgalmazó szerint már 2019-ben megkapjuk A CD Projekt RED törökországi forgalmazója szerint biztos, hogy jövőre játszhatunk a játékkal.
Cyberpunk 2077 - nincs tervben a VR támogatás A CD Projekt RED játéka ambiciózus lesz, de ennyire azért nem.
Egy durva bemutató: így működik Kínában a mindenkit figyelő, mindenről tudó rendszer Több mint 200 millió térfigyelő kamera előtt zajlik a kínai állampolgárok élete. A cyberpunk művekből ismerhető jövő a szemü(n)k előtt épül ki: a technológiai fejlesztéseket hosszú ideje prioritáskén...
Az eredeti Cyberpunk játék készítője a Sim City-ben alkotta meg Night City prototípusát Ráadásul mindehhez egy Apple II-es masinát használt a szerepjáték kitalálója.
Thronebreaker: The Witcher Tales - kiderült, mikor jön a CD Projekt RED új játéka A Gwent sztorimódjából önálló játékká vált Thronebreakert a PC-sek és a konzolosok is idén kapják meg, igaz, nem egyszerre.