Vasúti átjáróban ütközött, meghalt

Egy ember életét vesztette, amikor két autó összeütközött Jánosháza közelében tegnap este. A kiérkező mentők már nem tudtak segíteni a férfin. Szintén három férfi sérült meg abban a balesetben, ami ma hajnalban történt Pesterzsébeten, a Nagysándor József utca és a Mártírok útja kereszteződésében. Ott egy ember súlyosan, kettő pedig könnyebben sérült.

2018. június 13. 20:09

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Rákoskeresztúron koszorúzott Erdogan Az I. világháborúban elesett török mártírok sírkertjét.

Friss hírek
Csak a barátaik unszolására mentek bele a randiba, de nem bánták meg - 8 sztárpár, akik vakrandin találkoztak először Meglepően sok olyan sztár van, aki az ismerőseinek köszönheti, hogy megtalálta az igazit.
Ezért erős a házassága a férfinak, aki kapcsolatok százezreinek tönkretételében segédkezett Megdöbbentően erős a házassága Ruben Buellnek. Noha a férfi neve valószínűleg nem sokat mond az átlagembernek, alighanem ő az, aki - akarva-akaratlan - a legtöbb kapcsolat zátonyra futásában asszisztált.  Buell a vezetője ugyanis az Ashley Madison nevű - kifejezetten hűtlenségre csábító, alkalmi afférokhoz párokat összehozó - weboldal anyacégének.
Palácsik Lilla férje, Tamás: Végre nyaraltunk Singh Vikiék és Palácsik Lilláék második párosként csinálták végig a Mélytengeri zuhanást. Mindkét pár pozitívan, szinte üdülésként élte meg a feladatot.
Viperával támadt a szemétszállítókra Viperával támadt a kukásautóra és az azon dolgozókra egy férfi Szentendrén. A kukás egy pakolóban meghúzta a férfi autóját és az ezt követő szóváltásban került elő a vipera. Érden pedig egy parkolási vita miatt baseballütővel törtek össze egy autót. Mindkét garázdát rövid időn belül elfogták a ...
Ájulás közeli állapotba került Németh Kristóf és Schobert Norbi A színész tart a magasságtól, ennek ellenére hősiesen küzdött az első feladatban párjával és a Schobert házaspárral együtt. Hogy sikerült-e teljesíteniük a kihívást, a videóból kiderül!
Ismét futónőt akartak megerőszakolni Kis híján megismétlődött a soroksári kocogónő öt évvel ezelőtti tragédiája. Ezúttal a hétszeres magyar bajnok ultrafutónőt, Makai Viktóriát támadta meg egy férfi futóedzés közben a Jászberényi úton. Ököllel verte a fejét, majd meg akarta erőszakolni, a nő életét a férje mentette meg, aki utána ment, mert nem ért haza időben.

Már börtönben kellett volna üljön a gyilkos, amikor megölte a soroksári kocogó nőt R. Szilveszternek már jóval azelőtt börtönben kellett volna ülnie, hogy 2013. szeptember 25-én a gyanú szerint megölte Gyurik Krisztinát - írja a Blikk. A férfit korábban sorozatos betörések miatt a b...
Megint eltűnt egy budapesti kislány Orsós Évának Pesterzsébeten veszett nyoma.

Top hírek:
Claudia: jó barátja a férjem Gesztesinek Egy stúdióban a volt férj és a jelenlegi? Aki már vált, az tudja, hogy egy ilyen szituáció mennyire kényelmetlen minden szereplő számára. Nem úgy Liptai Claudia családjában.
Mónika: Fojtsd meg az unokádat! Vád: a nagypapával akarta megöletni lányát az anya.
Bervicz és Roland összejátszanak? - Kedd 19.50 Tündének még fenn kell tartani a látszatot, hogy fél Rolandtól. Szabi nyitna Bori felé, viszont a lány visszakozik. Bervicz és Roland között érdekes telefonbeszélgetés zajlik le, a rendőrség pedig elkezd nyomozni.
Gólözön és döntetlen! Észtország-Magyarország 3-3 Fordulatos, gólgazdag találkozón nem tudtunk örülni a végén, Észtország-Magyarország 3-3. A magyar labdarúgó-válogatott ezzel a negyedik fordulót követően maradt a harmadik helyen a csoportjában, amelyet már nem nyerhet meg, azaz biztosan nem jut fel a Nemzetek Ligája B osztályába. Nemzetek Ligája, C osztály, 2.
Az élet dalos oldala - 46. rész Reality-műsor
Kasza Tibiék is ámultak: Béres Norbi villámgyorsan hódította meg a Pokoli Tornyot A tapasztalt ninja-jelölt elmondta, hogy nem érezte nyomásnak, hogy tavaly dobogós volt, ami miatt elvárás volt, hogy teljesítse a pályát. Úgy szaladt végig, mintha csak bemelegítene a következő fordulóra.