Mindenki pánikba esett A HIV-fertőzött magyar orvos 400 beteget kezelt

Rengeteg embert életét tette kockára.

2018. június 19. 18:44

A cikk folytatása...Friss hírek
Tízezrek tüntettek Münchenben a CSU ellen Több tízezer tiltakozó vonult az utcára vasárnap Münchenben, hogy a Keresztényszociális Unió (CSU) bajor konzervatív párt jobbra tolódása és a közbeszéd eldurvulása ellen tiltakozzanak
Magyarország 2018: az ápoltak megemelik a saját bérüket, az ápolók meg belerokkannak Mindent átnyomott a Fidesz-kétharmad a nyári szünet előtti utolsó parlamenti ülésnapon, egyharmadnyi ellenállás sem volt, a Fidesz senkitől sem zavartatva vonulhat nyári szabadságra. Ez a hvg.hu heti belpolitikai elemzése.
Az egészségügy felzárkóztatása Mindazonáltal azt is tudatosítanunk kell, hogy a sokat szidott mutatók 1990 óta mondhatni folyamatosan javulnak.
Aki teheti, inkább kerülje az M7-est és az M0-ást Mindkét autópályán hatalmas a dugó.
Félszáznál több törvényjavaslat a választás óta Összesen ötvennégy törvényjavaslatot és tizenkét parlamenti határozatot fogadott el az Országgyűlés május 8-i megalakulása óta – közölte az Országgyűlés Hivatala az MTI-vel
Örülhet, ha ezekre a számokra tippelt Két telitalálatos is volt a hatos lottón.

Top hírek:
Lecsapott a vihar az országra, cseresznyenagyságú jégdarabok estek 16 megyében elsőfokú figyelmeztetés van érvényben.
Nem emelgetek én zászlókat
Újraélesztettek egy embert Balatonfenyvesen Viszont a Balatonboglárnál a vitorlásról vízbe ugró belga férfit nem keresik tovább a vízimentők.
Nándorfehérvár dicső emlékezete 1456. július 22-én őseink remekül vizsgáztak hősiességből, hazaszeretetből, kereszténységből.
Gumimatracos fürdőzőket is kellett menteni a Balatonból Pedig másodfokú viharjelzés esetén nem is szabadna a vízbe menni, 18 embert mégis ki kellett menteni a viharban.
Partizánakcióra leltünk egy 2017-es Lokálban