Mindenki pánikba esett A HIV-fertőzött magyar orvos 400 beteget kezelt

Rengeteg embert életét tette kockára.

2018. június 19. 18:44

A cikk folytatása...Friss hírek
Egyre több baleset a magyar via ferrata utakon Sokan próbálkoznak a sziklamászás népszerű válfajával, de néha túlbecsülik az erejüket. Nemrég egy kezdő mászónak tört el a térde.
Szeles, tiszta idő lesz Holnap már 22 fokra melegszik a levegő.
Udo Bullmann persze nagyon kiborult A Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetsége (S & D) EP-képviselőcsoportjának elnöke, Udo Bullmann elítélte a szerinte Magyarországon a Fidesz ellenfelei ellen irányuló támadásokat
Rudi szerint fasisztoid
Megtiltották a kiutazást a katonakorú férfiaknak A Donyec-medence egyes részeit megszállva tartó orosz adminisztráció megtiltotta minden katonaköteles korú férfinak, hogy Oroszország felé elhagyja az önkényesen kikiáltott, Moszkva által támogatott kelet-ukrajnai szakadár köztársaságok területét – közölte Makszim Prauta, az ukrán védelmi ...
Kidöntött egy villanyoszlopot egy autó a 27-es főúton Az oszlop a félpályát elzárja.

Top hírek:
"Az egészben volt valami idealisztikus" Az új NAT készítői is érezték, hogy elhasal a tervezet Apránként szedik ízekre különböző kormánypárti körökben az új nemzeti alaptanterv eredendően még "nagyon szép munkának" ítélt tervezetét. A csaknem két évig készült munkaanyagnak a Fidesz képviselői főként eszmei hiányosságokat rónak fel, miközben hivatalosan még mindig nem tudni, miért mondhatta a Miniszterelnökség vezetője a dokumentum bemutatása előtt, hogy "így biztosan nem lép életbe".
Kitiltották a trollkodó momentumosokat Tállai Facebook-oldaláról A politikus átadott egy utat, a momentumosok illetve néhány civil emlékeztette őt arra, ez uniós pénzből van. Az oldal üzemeltetői azonnal léptek.
Körözött spanyol autót találtak Röszkénél A röszkei határátkelőhelynél bukott le a magyar férfi.
Karambol a X. kerületben Az autók akadályozzák a villamosforgalmat.
Csak kétmillió forintért akarta visszaadni a megbízó cég iratait egy győri könyvelő A nő és férje azzal fenyegették a cég vezetőjét, hogy ha nem fizet, elvágják a torkát.
Fotó: úgy tülekednek az ingyenkönyvekért az ELTE-n, mintha akciós lenne a tévé