Eltérően ítéli meg a migráció súlyát a kormány és a Párbeszéd

Előbbi szerint az unióra nehezedő súlyos problémáról van szó, míg utóbbi szerint Magyarországra nem is nehezedik igazi nyomás.

2018. június 26. 22:27

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Donald Trump levelet küldött Vlagyimir Putyinnak Az üzenet szerint olyan területeken lehetne együttműködniük, mint a terrorizmus elleni küzdelem, a két ország törvényhozói közötti párbeszéd erősítése és a kulturális csere felújítása. 

Gyáván megfutamodott a nácizó Kocsis-Cake Olivio a 888 kérdései elől A Párbeszéd országgyűlési képviselője, Kocsis-Cake Olivio úgy tűnik, csak a Magyarországot lejáratni akaró, migránssimogató balliberális médiában érzi magát bátornak.
Négy ellenzéki párt alapítványánál is talált valami problémát az ÁSZ A Jobbik, a Párbeszéd, az Együtt és a Liberálisok pártalapítványánál is talált valami az Állami Számvevőszék, a Párbeszéd alapítványának pár milliót be is kell fizetnie az államkincstárba.
Áttörés Észak-Koreában: tárgyalóasztalhoz ülnek Japánnal Tárgyalócsoportot hozott létre Észak-Korea a Japánnal való párbeszéd helyreállítása érdekében - jelentette pénteken a Kyodo japán hírügynökség a két ország kapcsolatait jól ismerő forrásokra...
Szárnyal a Fidesz, mélyrepülésben a Jobbik A Nézőpont Intézet szerint az MSZP és a Párbeszéd közös listája be sem jutna a parlamentbe.
A kormány folytatja az oktatási reformokat Bódis József szerint elengedhetetlen a párbeszéd az oktatás minden szereplőjével.

Párbeszéd: A kormány nem tartja be a pedagógusok életpályamodelljáről szóló ígéretét A Párbeszéd szerint a kormány nem tartja be a pedagógusok életpályamodelljéről szóló ígéretét, ehelyett önkényesen mondja meg, hogy mennyi legyen a tanárok fizetése.
Adakoznak fizetésemelésükből a Párbeszéd képviselői Kocsis-Cake Olivio szerint Karácsony Gergely szuper főpolgármester lenne, de előválasztással kell eldönteni, ki induljon a Fidesz ellen.
Kérés nélkül beállt Dömsödi mögé a Párbeszéd és a Momentum Pásztón augusztusban polgármestert és képviselőket is választani fognak.
Az inárcsi tragédia is szóba került a parlamentben A családsegítők napjává nyilvánítaná a Párbeszéd július 11-ét, miután egy kilakoltatás előtt álló háromgyermekes inárcsi férfi múlt héten szerdán leszúrta a családsegítő szolgálat egyik munkatársá...
Az MSZP, a Párbeszéd és a Jobbik szerint a Fidesz megzsarolta őket, hogy megszavazzák a képviselői fizetésemelést, erre ők meg is szavazták Ugye, milyen logikus, hogy amikor egy kétharmados kormánytöbbség pofátlan zsarolással áll elő, abból az ellenzék nem médiakampányt csinál, hanem lazán beáll az amúgy súlytalan parlamenti munkát végző ...
Inárcsi tragédia: Tordai politikai lépéseket sürget A Párbeszéd politikusa megbocsáthatatlannak nevezte a gyilkosságot, de úgy vélte, érthető, mi vezetett idáig.