Eltérően ítéli meg a migráció súlyát a kormány és a Párbeszéd

Előbbi szerint az unióra nehezedő súlyos problémáról van szó, míg utóbbi szerint Magyarországra nem is nehezedik igazi nyomás.

2018. június 26. 22:27

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

"Diktátorok" felirattal lógatták ki a Parlamentből Orbán és Erdogan óriási arcképét Ez a Párbeszéd akciója volt, a DK Orbán és Erdogan diktátorszerelmén gúnyolódott hasonlóképp.

Az LMP rászervezett egy saját aláírásgyűjtő akciót Hadházyéra Hiába állt be az MSZP, a Párbeszéd és a Momentum is teljes erővel az európai ügyészségért indított petíció mögé, a Lehet Más a Politikának muszáj volt egy másikat indítania. Az LMP szerint nem rászerv...
Nagy lendülettel aprítja parlamenti frakcióit az ellenzék A Párbeszéd-frakcióját majdnem megszüntették Fodor Gáborék, az LMP képviselőcsoportja már elveszítette harmadát, a párt két korábbi elnöke is lelépett, a Jobbik most kezdi leszeletelni magát.
Párbeszéd: Az állami vezetők csak az állami egészségügyet vehessék igénybe A párt ezt határozati javaslatban kezdeményezi kikötni.
Az ÁSZ a Párbeszéd és a Momentum támogatásáról Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) kezdeményezte a Párbeszéd Magyarországért Párt és a Momentum Mozgalom költségvetési támogatásának felfüggesztését, mert a két jelölőszervezet nem biztosította a kampán...
A Párbeszéd a mentelmi bizottságtól kér állásfoglalást Orbán Viktor repülőútjairól Számára kedvezőtlen döntés esetén törvényt módosítana a párt.

Átigazolt a politikába az újságíró Murányi András újságíró, a Népszabadság utolsó főszerkesztője lett a Párbeszéd kommunikációs igazgatója. Karácsony Gergely és Szabó Tímea társelnökök úgy nyilatkoztak, sokra tartják Murányi újságírói ...
Csúnyán elbánt a szopófantom Burány Sándorral Mi az a szopófantom? - tette fel a kérdést az MSZP-Párbeszéd. Megmondjuk.
Előválasztáson keresik Tarlós kihívóját Közösen indul az európai parlamenti és az önkormányzati választáson az MSZP és a Párbeszéd.
Fővárosi Közgyűlés: Új rendőrfőkapitánya van Budapestnek Szmogrendeletet módosítana a Párbeszéd.
Feljelenti Orbánt a Párbeszéd az ajándékba kapott repülőutak miatt A párt hivatali vesztegetést gyanít az utazások mögött.
Burány Sándor a parlamentben: Korábban Kőbányán nem kísértettek éjszaka szopófantomok A Párbeszéd képviselője példátlannak nevezte a Hős utca környékén mindennapos történéseket.