30 ezren követik az Instán a nőt, aki rettegett a repüléstől, de ma pilótaként dolgozik

Manapság még mindig kevés a női pilóta, Sara Johansson pedig köztük is különleges.

2018. július 11. 12:36

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ariana Grande tesója őszintén beszélt Mac Millerről Megható, amit Frankie Grande írt a tragikusan fiatalon elhunyt rapperről az Instán. Olvasd el, hogyan búcsúzott tőle!

Szupercuki fotót mutatott meg magáról Puskás Peti Eszméletlen aranyos fotót posztolt az Instán az énekes.
Döntse el Ön! Humoros vagy totál beképzelt Victoria Beckham?  Victoria Beckham a Vogue címlapjára került, méghozzá annak köszönhetően, hogy saját divatmárkája pont most ünnepli a tizedik születésnapját. A fotókhoz a magazin egy mini videót is készített a sztárra...

Miért a bébizsiráf-póz a legmenőbb most az Instán? A sztárok is odavannak érte A furcsa nevű pózt nem véletlenül szeretik és alkalmazzák a hírességek: sok előnyös hatása van.
Blake Lively frappáns replikával csinált hülyét egy rajongójából az Instán De mindenképp visszaszólt neki, pontosan úgy, ahogy alighanem a férje, Ran Reynolds is tette volna.
Madonna azt mondja, ő nem is megemlékezni akart Aretha Franklinről Madonna az Instán reagált a kritikákra botrányos VMA-szereplésével kapcsolatban. Azt mondja, ő csak teljesítette, amire az MTV felkérte.
Ez a kislány úgy él, mint egy igazi hercegnő Violának már hatalmas a rajongótábora, egyszerűen imádják az Instán! Csekkold a fotóit!