30 ezren követik az Instán a nőt, aki rettegett a repüléstől, de ma pilótaként dolgozik

Manapság még mindig kevés a női pilóta, Sara Johansson pedig köztük is különleges.

2018. július 11. 12:36

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Justin Bieber Instán is megerősítette az eljegyzést Most már biztos, hogy igaz a hír és a Biebs srác eljegyezte a barátnőjét, hiszen ő maga jelentette be a rajongóinak.

A Barbie-láb a legújabb póz az Instán A Bambi-póz és a bordaszelfi után itt van az új őrület, ami futótűzként terjed az Instagramon! Őszintén, te ki fogod próbálni?
Menőzni akartak Instán, de csúnyán lebuktak Te is vágytál már arra, hogy az átlagosnál több figyelmet kapj a követőidtől? Az alábbi posztok készítői bizony túlzottan is Cikis pillanatok következnek olyanoktól, akik hamis képet akartak mutatni m...
Ez a lány megmutatta, hogyan néznek ki igazából az Insta-csajok Képzeld, egy bevállalós lány megelégelte, hogy minden túl tökéletesnek tűnik az Instán és úgy döntött, megmutatja a művészi képek mögött rejlő valóságot! A meghökkentő fotója pedig azonnal bejárta az ...

Új gombbal bővül az Instagram El sem fogod hinni, mennyire menő dologgal újítanak az Instán! Ha bírod a videókat, ezt egyszerűen imádni fogod!
Ő lenne Kendall Jenner új pasija? A modell már számos rövidebb kapcsolaton van túl, most pedig úgy tűnik, ismét szerelmes. Nézd meg, kiről posztolgatott az Instán!
Ő lenne Varga Viktor új barátnője? Az énekes srác már jó ideje a szinglik táborát erősítette, most viszont az Instán osztott meg néhány képet egy titokzatos lányról. Lehet, hogy becsajozott?
Dwayne Johnson ismét cukiskodott az Instán A Szikla nemcsak akciófilmekben sztár, hanem saját otthonában is. Családapák példaképe lehet ezzel az Instára posztolt fotóval. Látnod kell!
Elárulták a titkot: így keresheted magad rommá az Instán, YouTube-on A legnagyobb magyar sztárok is így csinálják....