Romániát legyőzve vb-elödöntős a magyar junior kéziválogatott

Óriásit játszanak a magyar lányok, a legjobb négy között Dél-Korea következik.

2018. július 11. 18:08

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Letartóztatták Dél-Korea legnagyobb pornóoldalának alapítónőjét Az oldal tele van bosszúpornóval és titkos kamerával, nyilvános helyen felvett videókkal. Az alapítónő Új-Zélandon bujkált.

Újabb mérföldkő jöhet Észak- és Dél-Korea kapcsolatában A két vezető megállapodott, hogy Kim Dzsong Un még az idén Szöulba látogat.
Nagy előrelépés lenne a koreai békeszerződés Nagy előrelépés lenne ha, ha még idén aláírnák az Észak- és Dél-Korea közti békeszerződést - mondta Kis-Benedek József nemzetbiztonsági szakértő az M1 aktuális csatornán szerda reggel annak kapcsán, h...
Közös olimpiát rendezne Észak- és Dél-Korea Akkora lett a barátság Észak- és Dél-Korea között, hogy már együtt rendeznének olimpiát is.
Dél-Korea kitelepül egy napra Budapestre K-pop, taekwondo, kalligráfia műhely és gasztroshow is várja az érdeklődőket a 4. Koreai Kulturális Fesztiválon szeptember 22-én Budapesten. A koreai kultúra legnagyobb hazai rendezvényén több mint 30...
Dél-Korea kultúrája mutatkozik be Budapesten K-pop, taekwondo, kalligráfiaműhely és gasztroshow is várja az érdeklődőket.

Bemutatták Dél-Korea új tengeralattjáróját A saját fejlesztésű búvárnaszádot a Daewoo gyártja.
Észak- és Dél-Korea közösen rendezhet nyári olimpiát A 2032-es játékokra tervezik a pályázat benyújtását az érintettek.
Lehet, hogy csak Dél-Korea kaphat 5G-s Samsung Galaxy S10+ okostelefont Három eltérő Galaxy S10 érkezik, és lesz egy 5G-s modell is - ez utóbbi talán csak Dél-Koreában.
Észak- és Dél-Korea újabb csúcstalálkozót tart még szeptemberben Szeptember 18-20. között újabb csúcstalálkozót tartanak Phenjanban.
A világ legnagyobb kereskedelmi megállapodásának aláírására készülnek novemberben A tervek szerint novemberben Szingapúrban aláírhatja a világ eddigi legnagyobb kereskedelmi megállapodását a Délkelet-ázsiai Országok Szövetségének (ASEAN) tíz tagállama, valamint Ausztrália, Dél-Kore...
Csökkent Dél-Korea munkaképes korú népessége Csökkent Dél-Korea munkaképes korú népessége tavaly, ami először fordult elő az ország történelmében derült ki a statisztikai hivatal hétfőn közölt adataiból.