Maszkos férfiak gyújtogattak a birminghami börtön külső parkolójában

A szemtanúk két maszkos alakot láttak, ahogy valamilyen folyékony anyagot fújnak néhány autóba, meggyújtják, majd gyorsan elmenekülnek a helyszínről.

2018. augusztus 7. 17:36

A cikk folytatása...Friss hírek
Trump a hadsereggel záratná le a mexikói határt Dühös Twitter-üzenetben értekezett erről az amerikai elnök.
Közlekedési balesetben meghalt a Hasogdzsi-ügy egyik gyanúsítottja Egyre több a különös eset az újságíró-gyilkosság ügyében. Egy török lap szerint meggyilkolhatták a gyanúsítottat.
Magyarország a Soros-Sargentini jelentés megsemmisítését indítványozza Már az Európai Bíróság előtt van a magyar kereset.
Merkel még mindig foggal-körömmel védi a kötelező kvótát A bukás szélén álló német kancellár nem engedi el kedvenc témáját.
Az osztrák kancellár sem kér a kötelező betelepítési kvótákból A tagállamok akár anyagilag is hozzájárulhatnak a külső határok védelméhez a javaslata szerint.
Legenda vagy valóság a 4,5 méteres floridai aligátor? Mi mindenesetre lemértük, és leesett az állunk

Top hírek:
Barnamedvét venne? Oroszországban ennek nincs akadálya
May is meghosszabbítaná a Brexit utáni átmeneti időszakot A kormányfő is szeretné a Nagy-Britannia uniós kilépését követő, eredetileg 2020 végéig tervezett átmeneti időszak egyéves meghosszabbítását. A kiválási tárgyalások legfőbb vitás pontja az ír-északír határellenőrzés visszaállításának mikéntje.
Kercsi mészárlás: újabb holttestet találtak az iskolában Az iskola 18 éves diákja nyitott tüzet a tanulókra. 19 ember megölt, az áldozatok közül hatan kiskorúak voltak.
Soros György Ukrajnában: a spekulánst személyesen tüntette ki az elnök A jelenlegi ukrán kormányzat több ponton is köthető a spekulánshoz, de megkapta a "Szabadság Érdemrendet" is.
Eurázsia lehet a 21. század nyertese A Pallas Athéné Könyvkiadó legújabb kiadványa egy nagyon égető geopolitikai kihívást tár fel.
A francia és a holland pénzügyminiszter sem utazik el Rijádba A brit külkereskedelmi miniszter sem megy a szaúdi fővárosba.