Diktátum jellegű rendelettel tiltják be a gender szakot Magyarországon

A kormány már egy éve inkább ideológiának nevezte, mint tudománynak, és táplálta a KDNP-s utálkozást. Most hirtelen lecsaptak a képzésre az ELTE-n és a CEU-n is.

2018. augusztus 9. 20:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Az elmúlt időszakban Nyugat-Európában nőtt, Magyarországon viszont csökkent az antiszemitizmus Az elmúlt öt évben Belgiumban, Franciaországban, Nagy-Britanniában, Olaszországban, Dániában és Svédországban jelentősen nőtt az antiszemitizmus, Magyarországon viszont csökkent - derült ki az Európai...

Tel-Avivban lesik el a high tech gazdaság titkait fiatal magyar cégek Hét fiatal magyar high tech szakember ismerkedik az izraeli startupok sikerének titkaival a Visegrádi Négyek (Lengyelország, Csehország, Szlovákia és Magyarország) valamint Izrael közötti együttműködé...
Magyarország nem szolgáltatja vissza a zsidó műkincseket Blinken ex-nagykövet olvasói levélben erősítette meg: a magyar kormányok nem tartják be a washingtoni megállapodást.
Futhatunk a pénzünk után: hol van a legtöbb renitens az országban? Jó hír, hogy javult a fizetési hajlandóság Magyarországon az elmúlt hónapokban. Az iparágakat tekintve is látható a kedvező folyamat, ám voltak renitensek: a krónikusan rosszul teljesítő építőipar idé...
Novák Katalin: a Fidesznek erős Európai Néppártra, a néppártnak erős Fideszre van szüksége A magyar kormány célja Magyarország és Közép-Európa biztonságának megőrzése, a közös cél pedig Európa biztonságának megőrzése lehetne, ehhez viszont sok a tennivaló és ezt sok minden fenyegeti is.
Ajándékcsomagokkal és klasszikus dallamokkal a szebb karácsonyért A Filharmónia Magyarország minden egyes programján kiemelt szerepet szán a gyermekeknek.

A Magyar Bor Akadémia Év Bortermelője Magyarországon 2018 választás eredményhirdetése A 2018. Év Bortermelője díj nyertese: Balla Géza, az Arad-hegyaljai borvidékről.
Megszűnik a főiskolai kortárstánc képzés Magyarországon A fennálló helyzet nem teszi lehetővé az 1979 óta létező képzés folytatását.
Uruguay nem adott menekültstátuszt a korrupcióval vádolt perui exelnöknek Alan Garcia Magyarországon is próbálkozhatna, itt talán több szerencsével jár.
Elindult Magyarország legnagyobb ünnepi összefogása Ételt az éhezőknek, Otthont az otthontalanoknak, Esélyt az esélyteleneknek!
Harlem melegbáljaiból megérkezett a vogue Budapestre Igaz, 30 év kellett hozzá. A Madonna-számból ismert tánc reneszánszát éli, már itthon is vannak művelői. Kipróbáltuk, és meg is interjúvoltuk Magyarország első számú vogue-osát.
Így áll jelenleg az AIDS-helyzet Magyarországon A HIV-fertőzöttek száma csak akkor kezdene stagnálni vagy csökkenni Magyarországon, ha több szűrővizsgálatot végeznének, hogy kiderüljön, ki vírushordozó mondta a Dél-pesti Centrumkórház infektológus...