Két századdal maradt le az Eb-döntőről a magyar gátfutónő

Kozák Lucának nagyon kevésen múlt, Kerekes Gréta sírhatna, de mosolyogva megy haza.

2018. augusztus 9. 20:46

A cikk folytatása...Friss hírek
Szijjártó: Európa érdeke, hogy szorosabbra fűzze kapcsolatai Ázsiával A nyitott magyar gazdaság érdeke a szorosabb kapcsolat.
Figyelmeztette a bíróság a 62 éves nőt, aki élettársa halála után került az utcára Egy környéken élő lakó is tanúskodott volna a megvádolt nő mellett, de a bíróság nem engedte ezt. Ahogy a nő nem is lehetett ott a saját tárgyalásán, egy monitoron keresztül kapcsolták csak.
A Facebookhoz megy dolgozni a volt brit miniszterelnök-helyettes A liberális Nick Clegg 2017-ben esett ki a brit parlamentből, most ő lesz a Facebook kommunikációs vezetője.
Kiderült, melyik ételben rejlik a hosszú élet titka - mégis alig esszük Egy csomó betegség megelőzhető lenne vele.
Biztonságosan fogyasztható a fővárosi ivóvíz Pénteken ellenőrzést tartott a kormányhivatal.
Eltűnt egy 15 éves lány - a rendőrség a lakosság segítségét kéri A Szentesi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 15 éves Hegyes Szabina eltűnésének ügyében.

Top hírek:
Bocsánatot kért Norvégia a német katonákkal összeálló norvég nők meghurcolása miatt Norvégia női miniszterelnöke szégyenteljesnek nevezte azt a bosszúhadjáratot, melyet 1945 után indítottak azon norvég állampolgárságú nők ellen, akik a második világháború alatt a megszálló német katonákkal létesítettek intim kapcsolatot.
Az Európai Unióban mindenki egyenlő, csak vannak egyenlőbbek Az Európai Unióban hivatalosan minden tagállam egyenlő, csak vannak, akik egyenlőbbek. Amiért Magyarországot a Sargentini-jelentés elítélte, az nem létezik, Franciaországban viszont nagyon is megtalálható. A franciák ellen mégsem indul eljárás a demokratikus alapértékek védelme érdekében.
Türkmenisztánban Lázárnak könnyű dolga lenne "Ez nem kacsa?" kérdezett vissza egy jogvédő, mikor meghallotta Lázár János ötletét arról, hogy a 2020 után születettek ne vehessenek dohányárut. A dohányzás visszaszorítása fontos, de ilyen különbségtételnek a jogászok szerint nincs alkotmányos alapja. Azt persze kétharmaddal bármikor lehet teremteni.
1956-ban sajtot és kávét küldött Amerika a magyaroknak - Fotókon az eredeti csomagolás A Magyar Nemzeti Múzeum ingyenes programjain megtekinthetők az 1956-ból származó tárgyak.
Bámulatos dolog derült ki az ember és a kutya kapcsolatáról - Régebbre nyúlik vissza, mint hinnéd A kutyák és emberek kapcsolata nagyon régre nyúlik vissza: az ebek is velünk tartottak, amikor elvándoroltunk a termékeny félholdról.
Mariah Carey megmutatta ritkán látott ikreit - Monroe és Maroccan már ilyen nagyok Kevesen tudják, hogy az énekesnő kétgyerekes édesanya.