Az év esküvője: még idén megházasodik Gönczi Gábor

Fontos bejelentést tett a TV2 sztárja, Gönczi Gábor. A híradós elmondta, hogy oltár előtt is megpecsételi négyéves kapcsolatát Ildikóval, gyermeke édesanyjával. Mindig is erre vágytak, de gyermekük átírta a menetrendet.

2018. augusztus 10. 3:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Titokban történt: Nemrég volt az esküvő, de újra megnősült Gönczi Gábor Itthon egy csodálatos szertartás keretei közt mondta ki az igent Gönczi Gábor és kedvese, ám a nászúton újra megesküdtek. Erről osztott meg izgalmas részleteket a FEM3 Caféban.

A magyar híradós titkos esküvőt szervezett egzotikus utazásukra Gönczi Gábor a Seychelle-szigeteken is feleségül vette kisfia édesanyját.
Miért kell allergiateszt asztma kivizsgálásakor? Az asztma kialakulása összefügghet a környezetünkben található allergénekkel. Ilyen esetben allergiás asztmáról beszélünk, melynek kivizsgálásáról dr. Tárnok Ildikó, a Budai Allergiaközpont tüdőgyógyá...
Agresszív aktivistákat nevelnek Tordai Bence, Szél Bernadett, Bangóné Borbély Ildikó és az ellenzéki képviselők nagy része Soros György módszereit használta szerdán a Parlamentben, amikor botrányos módon próbálták meg megakadályozni...
Vízágyúsoknak nézte a tűzoltókat a szoci képviselő Óriási álhírt terjeszt a szocialista Bangóné Borbély Ildikó, aki valószínűleg nem látott még tűzoltót.
Pécsi Ildikó férje: Átgondoltam az elmúlt 75 évet Vastagbéldaganata miatt kórházban kezelték és műtötték is Pécsi Ildikó férjét, Szűcs Lajos egykori labdarúgót. Hazatérte után meglepetést születésnapi bulit szerveztek neki, amin a sportoló könnyekig ...

Eddig titkolták - Életmentő műtéten esett át Pécsi Ildikó férje Elárulták, miért volt szükség a beavatkozásra.
Keresztes Ildikó volt férje mintaapa lett - 20 évvel fiatalabb párja mellett megváltozott Kicska Lászlót párja nyolc hónappal ezelőtt ajándékozta meg egy kislánnyal.
Kislánya lesz VV Giginek Egyre boldogabb Rácz Ildikó, aki már túl van várandóssága első három hónapján. A valóságshow-ból megismert lány most már mer örülni a kislányának, mert érzi, hogy minden a legnagyobb rendben.
Éjszaka elment otthonról, azóta senki nem látta a 24 éves szegedi nőt Tóth Zsófia Ildikó 175 centiméter magas, átlagos testalkatú.
Babát vár VV Gigi, azaz Rácz Ildikó "Párosan szép az élet, de hármasban még jobb lesz" - írta az egykori valóságshow-s Instagramon, aztán olyan félreérthetetlen hashtagekkel szórta a meg a posztot, hogy: "várandósan"...
Életre szóló kaland Pádár Ildikó azok közé tartozik, akik a legpontosabban tudják, milyen lehet a magyar kézilabdázás jövője. A korábbi világklasszis beállós immár tizenöt éve dolgozik utánpótlásedzőként.