Az év esküvője: még idén megházasodik Gönczi Gábor

Fontos bejelentést tett a TV2 sztárja, Gönczi Gábor. A híradós elmondta, hogy oltár előtt is megpecsételi négyéves kapcsolatát Ildikóval, gyermeke édesanyjával. Mindig is erre vágytak, de gyermekük átírta a menetrendet.

2018. augusztus 10. 3:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Gönczi Gábor úgy érzi, kétszer született meg Óriási Queen rajongó Gönczi Gábor, akinek édesapja anno 1986-ban két napon keresztül állt sorba, hogy jegyeket vegyen az együttes magyarországi koncertjére. Az ott átéltek hatására döntött úgy Gábor, ...

Gönczi Gábor számára a Balaton a világ közepe Hasonló állásponton van Tóth Balázs, a Balatoni Kör alelnöke is, aki külön kihangsúlyozta annak jelentőségét, hogy a magyar tenger partján nem csak a nyári hónapokban zajlik az élet, hiszen egész évbe...
"Küszöbön az esküvő": Gönczi Gábor elárulta, mikor veszi el szerelmét Gyerekvállalásról és a boldogító igen kimondásáról is beszélt.
Náray Tamás: Aki szegény, az ne divatozzon! Vitray Tamás: Már a televíziót sem szívesen kapcsolom be, úgyis csak az időmet rabolná. Gallusz Niki: A gyermekáldás gyönyörű dolog, de nem mindenáron. Ha nekünk Laurával lehetne gyerekünk, akkor m...
Ügyészség vizsgálja a vérnyomáscsökkentők ügyét Bangóné Borbély Ildikó írásbeli kérdését a legfőbb ügyész feljelentésként értékelte.
Aki színész eddig a program közelébe került, azt beszippantotta Végh Ildikó, a budapesti Katona szúcsi romatelepen végzett felzárkóztató programjáról beszélt a Deszkavíziónak. [...] Bővebben!

Távozik Vida Ildikó a Közgéptől Lezajlottak a személycserék az egykori Simicska-birodalomban.
A 7 fejű sárkány-betegség: a mandulaműtét előnyei és hátrányai Dr. Somi Ildikó fül-orr-gégész szakorvos válaszolt a telefonálók kérdéseire a mandulaműtétek kapcsán.
Lehet, hogy véget ér a pereskedés Pártos Csilla és Pécsi Ildikó között? Egészen hihetetlen!
Síszövetség: Egy évtized munkáját húzzák le a wc-n Kiabálás, ajtócsapkodás, tülekedés vezette fel a síszövetség tegnapi rendkívüli közgyűlését. Több klub mellett a sportág legismertebb alakja, Miklós Edit, az őt Magyarországra csábító Kaszó Klára és a...
Jön a természetes fogamzássegítés, 140 milliót költ rá a kormány Közepesen kioktató választ kapott Bangóné Borbély Ildikó, mikor arról érdeklődött Kásler Miklós miniszternél, mégis mire költenek el 140 millió forintot.
Keresztes Ildikó ˝látens R-Go gida˝ volt! Kevesen tudják, de Keresztes Ildikó vokálozott egy R-Go lemez felvételén. Hogy miért végződött a közös munka azzal, hogy Ildikó összetépdeste papírjait, kiderül a videóból.