Az amerikai liberális lap szerint a kárpátaljai magyarok ügye jelentéktelen

Az amerikai üzleti lap szerint Orbán egy jelentéktelen vita kapcsán akadályozza Ukrajna NATO-val folytatott együttműködését.

2018. augusztus 10. 13:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Hír: Az 500 milliós kérdés: miért írta alá ilyen gyorsan Áder a lakástakarékokat kivégző törvényt? Kedden az Orbán-kormány 500 millió forintot adott a rendkívüli tartalékból Áder János alapítványának.

Barátkozzunk az új országszlogennel: Magyarország a csodák soha ki nem apadó forrása Orbán Viktor azt mondta, a turizmusban vállalkozni = hazaszeretet, úgyhogy támogatni kell az ágazatot.
A magyar válogatott döntetlent játszott az észtekkel, Orbán Viktor a helyszínen nézte Tallinnban.
Vajnáékhoz beugrott az Orbán család és Schwarzenegger
Ezért lett magyar válogatott Orbán Újabb részletek derültek ki válogatottunk új játékosáról.
A legrosszabb forgatókönyv jött össze a válogatottnak Orbán játszott, de a siker elmaradt.

Levélben hálálkodott a görög szélsőjobbnak Orbán Viktor A miniszterelnök megköszönte az Arany Hajnal nevű pártnak, hogy támogatták a magyar kormányt az Európai Parlament 7-es cikkely elindításáról szóló döntésével kapcsolatban.
Orbán kirúgta az amerikai kapcsolatokért felelős helyettes államtitkárt Indoklás nincs. Jön viszont Kumin Ferenc.
Tessék választani! Néha egy kép többet mond minden szónál, a betiltott "Macron vs. Orbán" mém tökéletes vizuális szentenciája az Európa előtt álló két lehetséges perspektívának. A téma azonban súlyánál fogva mi...
A nap legfontosabb hírei 2018. október 8. Erdogannal tárgyalt Orbán, újabb sürgősségi osztály vezetője állt fel, megvan, mikor érkezik a nyugdíjprémium.
Nem lehet tüntetni az Akadémiánál, Orbán és Erdogan találkozik A rendőrség az új gyülekezési törvényre hivatkozik.
Fülke: Egyszerre zavarodott meg Orbán és ellenzéke Luxusrepülőzés és önmagunk felszalámizása így foglalható össze az elmúlt néhány nap. Orbánék nem tudják, mihez is kellene kezdeni azzal, hogy milliárdos gépen repkednek, az ellenzéki térfélen pedig ...