Drága olvasók, én most belevetem magam a hétvégébe

De ne aggódjanak, még találkozunk a héten. Ésszel az utakon, eszetlenül a Szigeten, viszlát!

2018. augusztus 10. 14:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Robbie, a fókacsemete - 2. évad 1. rész A fókákról még Lennart doktor is nap mint nap újat tud meg: a szigeten nyaraló siketnéma kislány bebizonyítja, hogy ez az állatfaj a gondolatolvasásra is képes. A szigetlakók békés életét egy bankrabl...

123 óriásteknőst loptak el Galápagos szigetén Betörtek egy tenyésztőközpontba.
Mi rejthet Oak Island rejtélyes kincsesgödre? Kanada egy legkeletibb tartománya, Új-Skócia partjainál fekszik az apró, alig több mint fél négyzetkilométeres Oak Island szigete. Az első pillantásra jelentéktelennek tűnő sziget mégis immár kétszáz ...
Félméteres hullámokat vártak, cunami érkezett 800 km/h-val Menekülni sem volt esélyük a szökőár elől az embereknek az indonéziai Szulavézi szigetén. A meteorológiai és geofizikai intézet hiába figyelmeztette a lakosságot, alábecsülték a cunami erejét.
Eldobálják az ételt a leszboszi migránstáborban élő migránsok A szigeten a polgármester szerint pokollá tették az életet a migránsok.
Csapdába estek a pusztító tájfunban 53 ember sérült meg, amikor lecsapott a Trami tájfun Japán egyik déli szigetén. A vihar mintegy 200 kilométer per órás széllel és özönvízzel pusztított. Fákat csavart ki, az áramvezetékeket is megrong...

Több száz ember meghalt és sokan eltűntek az indonéziai földrengésben Celebesz szigetén két rengés, majd egy szökőár pusztított. A hatóságok attól tartanak, hogy az áldozatok száma még nőni fog.
Survivor: Gábor és Alexandra balhéjától volt hangos a sziget Ami amúgy Viki szerint elég vicces volt.
Negyvenezren jelentkeztek macskagondozónak Szírosz szigetén Joan és Richard Bowell 2010-ben fogadott be egy macskát két kölykével két saját macskájuk mellé. Az öt cicából idővel hatvan lett, melléjük keresnek gondozót, mert szeretnének New Yorkba költözni.
A Metallica pont a Sziget idején jön a környékre, bár nincs magyar dátum a turnén
Survivor: Kiderült, hol vécéznek vagy hogy mosnak fogat a játékosok A leghétköznapibb tevékenységek nem olyan egyszerűek egy lakatlan szigeten.
Évek óta meséli ugyanazt a viccet az Index, a poén is ugyanaz: függetlenek! Soros György majd a Jobbik háziújságíróinak kacagtató hazudozásai. Oknyomozók, őrkutyák, utolsó sziget meg amit akartok.