Az Emmi szerint a gender szak gazdaságilag nem racionális, nincs rá igény, ezért megszüntetnék

Megszólalt a minisztérium, amit Kásler Miklós vezet.

2018. augusztus 10. 15:43

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Be akarta olvasztani az Emmi a Budapest Kortárstánc Főiskolát az állami egyetembe A minisztérium szerint a főiskola magánintézményként maga dönti el, ha meg akarja szüntetni magát.

Rokkantnyugdíjasok kárpótlása: az Emmi még csak az Ab-döntést olvasgatja Tömör választ adott Rétvári Bence a kárpótlást firtató kérdésekre.
A kormány szerint nincs semmi közük a nyilvános WC-khez Az Emmi a kérdést is visszautasította ezzel kapcsolatban.
Bréking: a kórházak teljes adósságát kifizeti a kormány A kórházak teljes adósságállományát átvállalja a kormány. Az EMMI tárcavezetője jelentette be, hogy pontosan akkora keret áll a konszolidációra, mint amennyire szükség van - ez 34 milliárd forintra te...
Varga Péter Pál: Orbán felhatalmazást adott az egészségügy rendbetételére, az Emmi kegyelmi helyzetben van A kiegészítő biztosítás bevezetésével értelmét vesztené a paraszolvencia.
Latorcai: Az egyházi kórházak nem csak a testet kezelik Az Emmi államtitkára a HETI TV-nek nyilatkozott.

Az Emmi a nők elleni erőszak megszüntetésének világnapján is migránsozik A nők elleni erőszak problémája százezreket érint, ehhez képest az Emmi a tömeges bevándorlás megakadályozásával nyugtatja a társadalmat.
Észrevette egy tanár: fű alatt csökkentették a garantált bérét A tanárok nagy részének fel sem tűnt a változás, mert a fizetésük nem csökkent. A pedagógus szerint mégis fontos változás történt. Az Emmi nem válaszol, hogy helyi hiba történt-e vagy általános a jele...
37 milliárddal nő az Egészségbiztosítási Alap büdzséje Ezt az Emmi egészségügyért felelős államtitkára jelentette be.
Fogyatékosságügyi érdekvédelmi szervezetekkel működik együtt az Emmi Partnerségi megállapodást kötött az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) hat fogyatékosságügyi érdekvédelmi szervezettel az intézményi férőhely kiváltási program folytatásáról.
Nem mondja meg az Emmi, honnan rúgják ki a dolgozókat Az Emmiben és háttérintézményeiben összesen közel 2600 álláshely szűnik meg, de a minisztérium államtitkára nem pontosította, hogy ezek mely területeket érintik.
Bokszbotrány: az Emmi csak nézte, ahogy a padlóra került a szövetség Az ügyészséghez fordult a Magyar Ökölvívó Szakszövetség (MÖSZ), miután szeptemberben az elnökség arról értesült, hogy a saját szövetségük több mint 300 millió forinttal túllépte az ifjúsági világbajn...