Az Emmi szerint a gender szak gazdaságilag nem racionális, nincs rá igény, ezért megszüntetnék

Megszólalt a minisztérium, amit Kásler Miklós vezet.

2018. augusztus 10. 15:43

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Összetévesztette-e Kásler Miklós a parlamentet egy tanévnyitóval? Döntsék el önök az Emmi-miniszter válaszából, igaza van-e az őt kérdező jobbikosnak!

Emelkedik az otthongondozási díj Havi százezer forintra nő jövőre egységesen a gyermekek otthongondozási díja, tizenhétezer család jogosult rá. Ezt az EMMI államtitkár mondta a közmédia műsorában. Novák Katalin azt is mondta, emelked...
Még a kormánybarát Hír Tv sem tudta szóra bírni Káslert az átalakuló egészségügyről videó Az Emmi-miniszter a Fidesz által visszafoglalt csatorna riporterének sem volt hajlandó részleteket mondani a szétválasztani tervezett állami és magánegészségügyről.
Hirtelen eszébe jutott a kormánynak, hogy segíteni kellene a hajléktalanokon Egy tervezetet készített az Emmi a hajléktalanok ellátásáról. Ha akarnák, sem tudnák hétfőig elfogadni, amikortól tilos lesz az utcán élni.
Reagált a NEAK, de nem lett tisztább a kép a várólisták ügyében Szerintük az EMMI a valóságnak megfelelő adatokat közölt.
Novák Katalin saját családjával népszerűsíti a családokat az Emmi oldalán Novák Katalin mindhárom gyereke és a férje is szerepel a főleg az államtitkárról szóló videóban.

Új helyettes államtitkár az EMMI-ben A miniszterelnök új egészségügyi fejlesztésekért felelős helyettes államtitkárt nevezett ki.
Cáfolja az Emmi a kiszivárgott információkat Egy internetes újság oldalán az igazságnak nem megfelelő, az Emberi Erőforrások Minisztériumának lejáratására alkalmas, valótlan állítások jelentek meg - írja a minisztérium közleményében. Jön a...
Rétvári: Az iskolai nevelés nem lehet felekezetileg független, mert Magyarország keresztény ország Az Emmi-államtitkár szerint nem a semlegességre kell nevelnie az iskoláknak.
Az Emmi azt ígéri, emelni fogják az ápolási díjat "Kedvező változás várható a közeljövőben" az ápolási díjjal kapcsolatban az Emmi szerint, bár a fideszes képviselők legutóbb el sem mentek a parlamentben ezzel foglalkozó ülésre.
Iskolai zaklatások: a diákokon csattan a kormány civilellenes retorikája Egy emberi jogi szervezet saját felmérést készített az emberi jogok iskolai oktatásáról és érvényesüléséről. A pedagógusok megállapításai árnyalják az Emmi által festett rózsaszín képet: a hittanórák...
Nem cáfolta az Emmi a segélyek visszavágásának tervét Rétvári Bence a kérdésre kerülő választ adott, amiben a munka fontosságát hangsúlyozta.