Áll a forgalom az M0-áson, lelassult a közlekedés az M7-esen

Aki teheti, kerülje el, figyelmeztet a Magyar Közút.

2018. augusztus 10. 16:18

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Díjmentes a közlekedés az M6-os autópálya egy szakaszán Az M0-ás autóút fejlesztési munkálatai miatt díjmentesen közlekedhetnek az autósok keddtől az M6-os autópálya M0-ás autóút Érd észak csomópont közötti szakaszán, Érd irányában, a visszafelé tartó sza...

Vasárnapig számos szakaszon számíthatnak a közlekedők korlátozásra A kedden induló Tour de Hongrie kerékpáros verseny miatt vasárnapig számos szakaszon számíthatnak a közlekedők ideiglenes, teljes pályás mozgó forgalomkorlátozás közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt....

Friss hírek
A papagájoknak is szükségük van angyalokra Azok a madarak, akikkel nem foglalkoznak, olyan súlyos sérüléseket okoznak maguknak, hogy akár örökre meg nyomorodhatnak. Rajtuk segít egy budapesti házaspár.
Rosszul sült el a BMW-s tesztvezetés Sokakban él a félelem, hogy a próbaúton valamilyen kárt okoz a kölcsönadott autóban. A kínai nő, akinek története hamar bejárta a médiát, ingyen próbálhatta ki a BMW-t, amellyel átszáguldott a kereskedés üvegfalán.
Venezuelai bevándorlókra támadtak a helyiek egy brazil határvárosban Venezuelai bevándorlókra támadtak szombaton helyiek Pacaraima brazil határvárosban, mert azt feltételezték, hogy megtámadtak, kiraboltak és leszúrtak egy helyi boltost.
Ez lenne a világ legjobb autója? Az 1907 Rolls-Royce Silver Ghost miatt kezdtek el a márkára több mint 100 éve a legjobb autóként hivatkozni. Most 35 példányos szériával támasztják fel a legendát, amelynek megjelenését a nagy előd inspirálta.
Tanak megint nyert, Neuville növelte előnyét A Toyota észt pilótája sorozatban második futamgyőzelmét ünnepelheti, így egyre inkább visszatér a bajnoki csatába - amiben Neuville tovább növelte előnyét Ogier-vel szemben.
A thaiföldi vagány motoros kéz nélkül vezet A fickó persze sisak nélkül, félig papucsban, félig mezítláb először lábbal kormányozta robogóját, aztán anélkül is megtett néhány tíz métert.

Felújították a 4-es főutat Nyíregyháza térségében A Magyar Közút Nonprofit Zrt. az idén Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében 163 kilométernyi fő- és mellékút teljes körű felújítását végezheti el.
Nem kell, hogy rémálom legyen az M7-es - Kerüld el a dugót! Hétvégi kiruccanást tervezünk a Balatonra? Budapest felől érkeznénk? Készüljünk fel rá, hogy nem leszünk egyedül. A Használtautó.hu csapata a Magyar Közút Nonprofit Zrt. segítségével összegyűjtötte a ...
Több helyen lesz forgalomkorlátozás az M1-es autópályán Felújítási, karbantartási munkák, üzemeltetési feladatok miatt az M1-es autópálya több szakaszán korlátozzák a forgalmat a héten - tájékoztatta a Magyar Közút Nonprofit Zrt

Top hírek:
Megvan Nagy első győzelme a TCR Europe-ban Harmadik helyről indult, majd egyre feljebb tudott zárkózni, ezzel pedig első futamgyőzelmét aratta Nagy Dániel a TCR Europe sorozatában, ezzel pedig összetettben már második. Tassi és csapattársa is pontszerző.
Nyilvánosság elé állt a leomlott olaszországi híd üzemeltetője és hatalmas kártérítést ígért Az autópályaüzemeltető cég vezetése ugyanakkor nem mond le, és szerintük nem azért akarták felújítani a hidat, mert veszélyes lett volna.
Szívfacsaró: így végeznek magukkal fogságban az édes kis koboldmakik A vadon élő cuki állatoknak sokszor az a vesztük, hogy olyan cukik. Mindenki látni akarja őket a természetes élőhelyükön vagy ami még rosszabb otthon, a ketrecben. És ebbe szó szerint belehalnak, sőt kihalnak. A Fülöp-szigeteki koboldmakik egyenesen saját magukat ölik meg fogságban. Szomorú cikk következik.
Emiatt nem kapott állampolgárságot Svájcban egy muszlim pár A hatóság indokolása szerint az integrációjuk sikertelen volt, mivel nem tisztelik a nemek közti egyenlőséget
Botrányosan viselkedett a hősies, amputált hegymászó Részegen vezetett és rátámadt egy orvosra.
Nem teljes az ember, ha identitása csorba Kásler Miklós arról is beszélt: elkészült az új Nemzeti alaptanterv tervezete, elkezdődött a kórházak komplex felülvizsgálata.