A fost publicat ordinul ministerial privind reînfiinţarea Liceului Teologic Romano-Catolic din Târgu Mureş

Bucureşti, vineri, 10 august 2018 (MTI) - Ordinul ministerial privind reînfiinţarea şi autorizarea provizorie a funcţionării Liceului Teologic Romano-Catolic din Târgu Mureş a fost publicat, vineri, pe site-ul Agenţiei Române de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Preuniversitar (ARACIP).

2018. augusztus 10. 16:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Marosvásárhely - kész az újraalapításáról szóló rendelet Megjelent a romániai közoktatási minőségbiztosítási hatóság (ARACIP) honlapján pénteken a helyi hatóságok által tavaly felszámolt marosvásárhelyi római katolikus gimnázium (újbóli) megalapításáról...

Friss hírek
Kamu névjegykártyával haknizik Trump kidobott magyar szakértője
Az eddig véltnél jóval korábbi az egyiptomiak balzsamozási gyakorlata Az eddig véltnél nagyjából 1500 évvel korábban is bebalzsamozták már a halottaikat az ókori egyiptomiak állapították meg a kutatók a Journal of Archaeological Science című folyóiratban publikált tanulmányukban, amelyből az is kiderül, hogy a gyakorlat sokkal nagyobb területen terjedt el, mint azt eddig gondolták.
Dóra is besétált a csapdába
Az élet dalos oldala - 4. adás reality-műsor
Három díjat is bezsebeltek a magyarok a Szarajevói Filmfesztiválon A legjobb színésznő díját, a legjobb vizsgafilm díját és dokumentumfilmért elismerő oklevet kaptak.
Életeken át - augusztus 21., 21.00 Ajánló - Szereplők: Angelina Jolie, Tchéky Karyo, Kiefer Sutherland, Ethan Hawke, Gena Rowlands. #filmekegesznap

Nézze meg, milyen nagyok már Jennifer Aniston sorozatbéli lányai! Gyönyörű kamasszá cseperedett Rachel és Ross kislánya. A Jóbarátok című sorozatban szerepük szerint Jennifer Anistonnak és David Schwimmernek születik egy kislánya, Emma. Nem titok, hogy a csöppséget ...

Top hírek:
Fordulatos meccsen, a hosszabbításban verte a Realt az Atlético Diego Costa duplázott, bombagólokkal sokkolta városi riválisát az Atléti.
Íme Magyarország 10 legnagyobb forgalmú online kiskereskedője A GKI Digital 2018-ban negyedik alkalommal publikálja a hazai online kiskereskedelem 10 legnagyobb szereplőjének rangsorát. A lista élére ezúttal is az Extreme Digital került. A végleges sorrend alapját a GKI Digital forgalmi modellezése adta. A becsléseket ez alkalommal is pontosította a kutatócég a lakossági vásárlási szokásokat vizsgáló felmérések eredményeivel, valamint kereskedői riportok tényadataival.
Napi horoszkóp - augusztus 16 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
10 izgalmas hely a Balaton déli partján: nem csak észak van tele különlegességgel A Balaton déli partján sem csak fürödni lehet: a sekély vízen túl is szól mellette bőven érv.
Félholtra vertek egy rabot a pálhalmai börtönben Rabtársa hátulról támadt rá a férfira, akinek betört a koponyája és most kómában tartják.
Végre Linuxra is érkezik a LogMeIn host A fejlesztés egyelőre beta státuszban van, de pár hónapon belül a végleges verzió is megérkezhet.