Meghalt a kajakozás első magyar olimpiai bajnoka

Fábián László 1956-ban nyert, tízezer párosban.

2018. augusztus 10. 16:47

A cikk folytatása...Friss hírek
Több robbanás történt a török támogatású felkelők területein Négy pokolgépes merénylet is történt szerdán Észak-Szíriában, a török támogatású szíriai felkelő csoportok ellenőrizte területeken, egy napon Recep Tayyip Erdogan török államfő bejelentésével, amely szerint a török hadsereg újabb hadműveletet indít az Eufrátesztől keletre tevékenykedő kurd milícia ellen.
Tényleg a nemi erőszakról szól az egyik legnépszerűbb karácsonyi sláger? A szexuális zaklatást népszerűsíti, vagy feminista himnusz volt a 70 éve született sláger? Egy biztos: azóta, hogy levették műsorról, sokkal többen hallgatják.
Megelőzheti a halálos baleseteket a Samsung új fejhallgatója A Samsung új startup cége, az Innomdle Lab készítette el azt a fejhallgatót, ami egyszerre képes az aktív zajszűrésre és arra, hogy hallhatóvá tegye a külső hangokat.
Kiss Éva kivédte a románok szemét A magyar válogatott kapusa káprázatosan védett az Európa-bajnokságon.
Klub-vb: Háromgólos hátrány, büntetőpárbaj Az új-zélandi Wellington nagy előnyt szórakozott el az al-Ain ellen a klub-vb nyitómeccsén.
Az sem érdekelte az asszonyt, ha meghal, csak szomszédjának kárt okozhasson - videó Nehéz eldönteni, hogy a vandál idős asszony  aki egyetlen mozdulattal tönkretette az ünnepi díszvilágítását  a karácsonyt, vagy szomszédját gyűlöli jobban. Az ismeretlen hölgy ugyanis december 9-én az éjszaka leple alatt belopózott egy család kertjébe, és egyszerűen ollóval elvágta a fára gondosan feltekert karácsonyi égősort.

Top hírek:
Terrortámadás a strasbourgi karácsonyi vásárban: három halott, az elkövető még mindig szökésben A karácsonyi vásár közelében kezdett lövöldözni egy hatóságok előtt már ismert személy, akinek sikerült elmenekülnie. A gyanúsítottat nagy erőkkel keresik.
Lövöldözés történt Strasbourgban - több halott, több sérült Lövöldözés volt kedd este Strasbourg belvárosában, egy karácsonyi vásár közelében, többen (7 súlyos, 4 könnyebb) megsebesültek, legkevesebb két ember pedig meghalt. Az elkövetőt még nem kapták el. Mozgósították a városban a biztonsági szolgálatokat. Közben pedig bekerítették a 29 éves helyi, radikalizálódott támadót.
Nagy erőkkel folyik a hajsza a strasbourgi terrortámadás elkövetője ellen Kedd reggel akarták őrizetbe venni az elkövetőt.
Rabszolgatörvény: az ellenzék elfoglalta a pulpitust, Orbán arcába sípolnak - élő Nagyon fontos jogszabályokat szavaz meg ma az Országgyűlés, az ellenzéki minden erejével tiltakozik a "rabszolgatörvény" elfogadása ellen. Kövesse velünk a napot!
Áttörték a rendőrsorfalat, felmásztak a Fidesz-székházra a tüntetők A Kossuth térről vonultak a Nagykörúton és az Andrássy úton át, a Lendvay utca elején áttört a tömeg a rendőrökön, és elkezdett felmászni az épületre.
Tét nélküli meccseken nyertek a már továbbjutott csapatok A Porto hármat rúgott Isztambulban, a Schalke viszont nem kényeztette el a szurkolóit.