Valóra vált Rubint Rékáék rémálma: Lara kiment a Szigetre

Pedig Schoberték nem rajonganak a fesztiválokért.

2018. augusztus 10. 16:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Megjelent a Mamma Mia! Sose hagyjuk abba DVD! NYERD MEG! ÉNEKELJ A SZEREPLŐKKEL! Ebben a kedvenc ABBA-slágereid karaoke-stílusú feliratai segítenek! Megjelent a Mamma Mia! Sose hagyjuk abba (Mamma Mia! Here We Go Again) DVD. Énekelj, táncolj kedvenc ABBA ...

Egy kietlen kis szigetre telepíti a problémás migránsokat a dán kormány Egy kietlen kis szigetre telepítenék a "nemkívánatos" migránsokat Dániában, az erre vonatkozó tervet - amely még a parlament jóváhagyására vár - pénteken fogadta el a dán kormány.
Robbie, a fókacsemete - 6. évad 5. rész Collmann a szigetre hívja Bemer professzort, aki egy kihalóban lévő. Különleges rókafajta visszatelepítésével kísérletezik. Jens nagyon szkeptikus, ráadásul a professzor is gyanússá válik számára. Nyo...
Egy szigetre szállíttatja a dán kormány a bűnöző migránsokat A bűnöző migránsok érdekeit védő baloldali pártoknak nem tetszik a dolog.
A dánok nem tétlenkednek: az elítélt migránsokat egy szigetre szállítanák Dánia egy apró szigeten fogja elhelyezni azokat a migránsokat, akik bűncselekményt követtek el, de nem tudják kitoloncolni őket, valamint azokat az illegális bevándorlókat, akiknek negatívan bírálták ...

Felfüggesztették a kutatást a világ legelszigeteltebb törzse által megölt amerikai holtteste után Egyrészt rizikós lenne belépni a szigetre, másrészt veszélybe sodornák az őslakosok életét.
Hátborzongató: Tiltott szigetre lépett, senki sem találja a férfit! Az ellenséges lakók miatt tilos megközelíteni még a vizeket is.
Megbocsátott a misszionárius családja a gyilkos törzsnek John Allen Chau szabad akaratából merészkedett a szigetre, nem kellene másoknak bűnhődnie, írják.
Survivor: A győztes Dávid már jövőre visszamenne a szigetre Tanácsokat osztott azoknak, akik jövőre indulnának a műsorban.
Tiltott szigetre utazott egy amerikai turista a helyiek megölték A lakosok többnyire nyílzáporral és dárdákkal fogadják az idegeneket.
Megtalálták Atlantiszt? Megtalálták Atlantiszt ezt állítják brit történészek, akik Dél-Spanyolországban bukkantak arra a szigetre, amit a legenda szerint egy hatalmas szökőár pusztított el időszámításunk előtt 1500 évvel. ...