Erdogan arra kéri a törököket, hogy arany és deviza megtakarításaikat váltsák lírára

Mert zuhan a líra árfolyamértéke.

2018. augusztus 10. 17:33

A cikk folytatása...Friss hírek
Kunhalmi megkapta élete első pofonját egy ajtótól Kunhalmi Ágnesnél nagyobb pankrátor nincs ebben az országban. Még azt is megpróbálta beadni, hogy az MTVA fasiszta ajtója arcul ütötte őt. Az egész ellenzék kicsit most olyan, mint a Júdeai Nemzeti Front Elit Öngyilkos Alakulata.
Hogy gondolhat valaki ilyet? 5 hihetetlen kifogás az élményajándékokkal szemben Versenyt futsz az idővel? Kifogytál az ötletekből és az összes ajándék olyan sablonosnak tűnik? Mindegyikkel szemben van valami kifogásod, vagy egész egyszerűen nem találod az ideális ajándékot a fa alá? (x)
Nyelési nehézség: a pajzsmiriggyel van gond? Nem ritka tünet a nyelési nehézség vagy a gombócérzés a torokban, hiszen a torokgyulladástól kezdve akár a stresszig, számos ok miatt kialakulhat. Hogyha azonban a panaszok nem múlnak, a pajzsmirigy betegségére érdemes gyanakodni. ...
Elég drága szórólapok készülnek
Teret nyer a digitális időtöltés karácsonykor A generációk közötti kapcsolattartást is megkönnyítik az új technológiák. Az ünnep során legalább pár órát szinte mindenki együtt tölt a vele nem együtt élő családtagjaival is.
A letartóztatás után még nincs új elnöke a Nissannak Egyelőre nem nevez meg új elnököt a Nissan Motor Co. a cég élére - erről döntött a társaság felügyelőbizottsága hétfői ülésén. A Nissan múlt hónapban pénzügyi szabálytalanságok vádjával Japánban...

Top hírek:
A tüntetők megpróbálták benyomni a rendőrsorfalat, előkerült a könnygáz az MTVA székházánál Az épületet száznál is több rendőr védi, a tüntetők egy része tömegközlekedéssel érkezett a Kossuth térről.
A köztévé előtt követelik petíciójuk beolvasását a tüntetők, újabb és újabb rendőrök érkeznek - ÉLŐ Két képviselő jutott be az épületbe, közben az épület előtt a tiltakozók a rendőrökkel állnak szemben.
Így vonult át több ezer ember a fagyos Budapesten Meglepően sokan mentekel vasárnap tüntetni.
Este hat óráig mintegy hetven millió forint gyűlt össze a közmédia jótékonysági műsorában Cukorbetegségben szenvedő gyerekeknek gyűjtenek.
Kázsmárk és Zalagyömörő is polgármestert választott Időközi szavazást tartottak.
Deutsch: A magyarok ellen fordult a DK, az MSZP és a Párbeszéd A szocialisták szabadon beengednék Magyarországra az illegális bevándorlókat mondta.