Sztrájkolnak a román börtönőrök

Több mint egymillió túlóra pénzzel tartoznak nekik. De elegük lett a rossz munkakörülményekből is.

2018. augusztus 10. 18:10

A cikk folytatása...Friss hírek
Most érdemes lakást venni: rég volt ilyen jó a helyzet Rengeteg az új eladó lakás, az áremelkedés pedig visszafogottabb lehet....
Török Gábor: Buta és önleleplező a köztévé lépése A politológus, aki a 2006-os tévészékházostrom alatt bent volt az épületben, egészen más helyzetnek látja a mostanit.
A valóságban is összeházasodott a Bosszú című sorozat szerelmespárja Emily VanCamp és Josh Bowman a Bahamákon mondta ki az igent.
Ötször tettek bejelentést a rendőrségen eddig Ujhelyiék Érdemi intézkedés nem történt.
Az Öt Szem kémszövetség már a nyáron megállapodott, hogy megállítják a Huaweit Egyetértettek, hogy a kínai cég nemzetbiztonsági kockázatot jelent, ezért meg kell fékezni.
Faanyag-kereskedőket ellenőrzött a Nébih - Ez lett az eredmény Felszínesen feleltek csak meg a szabályoknak.

Top hírek:
A tüntetők megpróbálták benyomni a rendőrsorfalat, előkerült a könnygáz az MTVA székházánál Az épületet száznál is több rendőr védi, a tüntetők egy része tömegközlekedéssel érkezett a Kossuth térről.
A köztévé előtt követelik petíciójuk beolvasását a tüntetők, újabb és újabb rendőrök érkeznek - ÉLŐ Két képviselő jutott be az épületbe, közben az épület előtt a tiltakozók a rendőrökkel állnak szemben.
Így vonult át több ezer ember a fagyos Budapesten Meglepően sokan mentekel vasárnap tüntetni.
Este hat óráig mintegy hetven millió forint gyűlt össze a közmédia jótékonysági műsorában Cukorbetegségben szenvedő gyerekeknek gyűjtenek.
Kázsmárk és Zalagyömörő is polgármestert választott Időközi szavazást tartottak.
Deutsch: A magyarok ellen fordult a DK, az MSZP és a Párbeszéd A szocialisták szabadon beengednék Magyarországra az illegális bevándorlókat mondta.