Paks II. garantálja a környezet tisztaságát

Az atomerőmű építése mintegy 10 ezer embernek ad munkát - mondta Süli János miniszter.

2018. augusztus 10. 18:24

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Paks II.: az orosz gigahitelből már 78 millió eurót hívott le a kormány, de sokkal jobb hitelből visszafizette És a magas kamatok miatt más hitelből visszafizette.

A kormány tárgyal Paks II szerződésének módosításáról A közel kétéves késés miatt kell valószínűleg átütemezni a kamat kifizetését.

Friss hírek
Puzsér messze nem tökéletes.De
Időben kimentették az állatokat az égő istállóból A tűzben senki nem sérült meg.
Gyalogost gázolt a vonat Sopronban Az elütött ember megsérült.
A Szovjetunióhoz hasonlította az Európai Bizottságot Gulyás Gergely 1956-ra emlékezve Gulyás elmondott egy régi viccet, majd hirtelen rátért arra, hogy Nyugat-Európában semmibe veszik a választói akaratot.
Németh Szilárd: Demeter Mártának nem ez volt az első hasonló esete Demeter Márta és pártja, az LMP nem először okoz nemzetbiztonsági kockázatot, az országgyűlési képviselő feltette a jól ismert lemezt – mondta Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára csütörtök este a Magyarország élőben című műsorban
Kiderült, hány fát kell kivágni a Gellért-hegyen az új sikló miatt A beruházó cég ügyvezető igazgatója szerint éppen környezetvédelmi szempontból fontos a beruházás, a BKK viszont azt közölte, hogy ők aktívan nem vesznek részt a beruházásban.

Csak két dolgot nem tudunk Paks II.-ről: kész lesz-e valaha és mennyibe fáj majd nekünk? Több mint kétéves csúszásban van a paksi bővítés, és semmi jele annak, hogy a kormány gyorsítaná a projektet. Vlagyimir Putyin és Orbán Viktor moszkvai tárgyalása után a magyar miniszterelnök azt mon...
Paks 2: módosulhat a pénzügyi szerződés Módosulhat a Paks 2. beruházás ütemezése, ezzel együtt a pénzügyi szerződés is - mondta az atomerőmű bővítéséért felelős miniszter Süli János a parlamentben hétfő este. Szavai szerint a...

Top hírek:
Nemcsak büdösek a poloskák, hanem károsak is Főleg a paprikát és a paradicsomot, de az almát, a körtét és a szőlőt is támadják, ezzel komoly kárt okozva a mezőgazdaságban.
Bajnai megszólalt: Lassan ölő daganat fenyegeti az országot A volt kormányfő szerint szegényedik az ország, és Orbán rendszere a legnehezebben helyrehozható kárt a lelkekben okozza.
Mindenhol 2018 októbere lesz beírva a negatív rekordhoz Rekordalacsony, de nem most fog kiszáradni a Duna. Annak ellenére sem, hogy a a következő napokban sem várható javulás.
Türkmenisztánban Lázárnak könnyű dolga lenne "Ez nem kacsa?" kérdezett vissza egy jogvédő, mikor meghallotta Lázár János ötletét arról, hogy a 2020 után születettek ne vehessenek dohányárut. A dohányzás visszaszorítása fontos, de ilyen különbségtételnek a jogászok szerint nincs alkotmányos alapja. Azt persze kétharmaddal bármikor lehet teremteni.
Négyszázmillió forintos bölcsőde- és óvodafelújítás indult Szigetváron Bővítik a férőhelyek számát.
Stróman rokon helyett elegáns, angol módszerrel is megoldható a vagyonvédelem A hazai vállalkozói kultúra zöme akkor sem veszi komolyan a kockázatokat, ha már komoly vagyont halmozott fel. Pedig egy élet munkája is kárba veszhet, ha az örökös éretlen, rosszindulatú vagy alkalmatlan rá, hogy átvegyen egy cégbirodalmat.