Muszlim terrortámadás volt a kanadai lövöldözés

Négyen meghaltak, köztük két rendőr.

2018. augusztus 10. 18:43

A cikk folytatása...Friss hírek
Kamu névjegykártyával haknizik Trump kidobott magyar szakértője
A Vatikán is elítéli a szexuális zaklatásokat, amibe háromszáz pap keveredett Amerikában Morálisan elítélendőnek nevezték a papok szexuális zaklatásait.
Földrengés volt az olasz partoknál Az amerikai földtani intézet (USGS) szerint 5,3-as erősségű volt a földmozgás.
Bombát robbantottak az olasz szélsőjobboldali kormánypárt irodája előtt Az épület előtt és bent az egyik helyiségben is találtak robbanószerkezetet, utóbbi nem lépett működésbe.
Francia fiatalok, nászútról hazatérő pár a hídomlás áldozatai között A tragédiának 39 áldozata van, 15 sérült közül 5 ember állapota válságos.
ENSZ: több mint 300 humanitárius lett erőszak áldozata 2017-ben Évről évre többen halnak meg, miközben szolgálatot teljesítenek.

Top hírek:
Tömeges drogtúladagolás történt egy connecticuti parkban Nem tudni, pontosan mi történt, valószínűleg a biofű áll a háttérben.
Az amerikai külügy elítéli a srebrenicai népirtás történetének átírását A boszniai szerb entitás parlamentje kedden vetette el a dokumentumot.
Különleges egységet hozott létre az Egyesült Államok és Mexikó Közösen küzdenek a drogkereskedők ellen.
Két kislányát és terhes feleségét ölte meg az apa A coloradói férfi gyakorlatilag kiirtotta a családját.
Gyilkossággal vádolnak egy fenékplasztikáiról híres sebészt 650 ezren követik egyik oldalát, most egyik páciense meghalt műtét közben.
Nem talált párt, megtévesztés miatt beperelte a társkereső oldalt A cég szerint viszont a nő elvárásai voltak túl nagyok.