Baji Balázs nagy hajrával jutott döntőbe az atlétikai Eb-n

Kissé beragadt a rajtnál, de a végét nagyon megnyomta.

2018. augusztus 10. 19:31

A cikk folytatása...Friss hírek
A III. kerületi jegyző már az MTVA épületében van, a hírhamisító Papp Dániel nem Birtokháborítás miatt jelentették fel az ellenzéki képviselőket.
8 smink 30 felett, amit használnod kell, ha fiatalabbnak akarsz tűnni Meghan hercegné is így csinálja.
Orbán kontra Orbán – Bródy közzétett egy videót A legendás dalszerzőt meglephette a kordokumentum, mert azt Nicsak, ki beszél! megjegyzéssel osztotta meg. 
Kövér László a török házelnököt fogadta Binali Yildirim nagyon értékesnek nevezte a találkozót, és felhívta a figyelmet arra, hogy idén december 18-án lesz a török-magyar diplomáciai kapcsolatok 95. évfordulója.
Fakereskedéseket záratott be átmenetileg a Nébih A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal közleményében hangsúlyozta, hogy egy telephely működésének azonnali felfüggesztését csak a legsúlyosabb hiányosságok esetén rendelik el
Therese May szerint helyrehozhatatlan politikai kárt okozna egy újabb népszavazás A brit miniszterelnök szerint helyrehozhatatlan politikai kárt okozna egy esetleges újabb népszavazás a brit EU-tagságról.

A vb-bronzérmes gátfutó, Baji Balázs különleges dolgot jelentett be Az IAAF döntése után nagy öröm ez is a magyar atlétikának.

Top hírek:
A tüntetők megpróbálták benyomni a rendőrsorfalat, előkerült a könnygáz az MTVA székházánál Az épületet száznál is több rendőr védi, a tüntetők egy része tömegközlekedéssel érkezett a Kossuth térről.
A köztévé előtt követelik petíciójuk beolvasását a tüntetők, újabb és újabb rendőrök érkeznek - ÉLŐ Két képviselő jutott be az épületbe, közben az épület előtt a tiltakozók a rendőrökkel állnak szemben.
Így vonult át több ezer ember a fagyos Budapesten Meglepően sokan mentekel vasárnap tüntetni.
Este hat óráig mintegy hetven millió forint gyűlt össze a közmédia jótékonysági műsorában Cukorbetegségben szenvedő gyerekeknek gyűjtenek.
Kázsmárk és Zalagyömörő is polgármestert választott Időközi szavazást tartottak.
Deutsch: A magyarok ellen fordult a DK, az MSZP és a Párbeszéd A szocialisták szabadon beengednék Magyarországra az illegális bevándorlókat mondta.