Aleskának 4000 méter magasban kacsaarca lett

Nem bánta a torzulást.

2018. augusztus 10. 19:51

A cikk folytatása...Friss hírek
Orrfacsaró bűz terjeng Hatvan térségében A Hatvan közelében tapasztalható "bűzös légszennyezés" ellen tiltakozó több ezer aláírást juttatott el a város polgármestere a Heves Megyei Főügyészségre csütörtökön.
Kim Kardashian teljesen meztelenre vetkőzött A tegnapi képe még csak a bevezető volt az igazi nagy dobás előtt!
Fidesz: Verhofstadt a legnagyobb veszély a kereszténységre Kimért módon reagált a kormánypárt a belga politikus 168 Órának adott interjújára.
A fűtés a szemünkre is káros Olyan érzése van, mintha homok ment volna a szemébe? Dörzsölés helyett ajánlunk pár okos tippet a kínok enyhítésére. ...
Ezért nem mondta még ki az igent Rosie Huntington-Whiteley és Jason Statham Már két éve jegyben járnak, de az esküvői előkészületekbe még bele sem kezdtek.
Taroltak az ingatlanalapok az első három negyedévben Az ingatlanalapok vagyona az állomány hamarosan átlépheti az 1400 milliárd forintot.

Top hírek:
Nemcsak büdösek a poloskák, hanem károsak is Főleg a paprikát és a paradicsomot, de az almát, a körtét és a szőlőt is támadják, ezzel komoly kárt okozva a mezőgazdaságban.
Barnamedvét venne? Oroszországban ennek nincs akadálya
Egy osztrák zenész, akinek Vas megye a világ közepe Ripoff Raskolnikov-dalpremier Ripoff Raskolnikov zenéje és világa sem illeszthető be a megszokott keretek közé. Mindennapjait leginkább egyfajta remeteszerű elvonulásban éli Vas megyei tanyáján, s bár távolról szemléli a világot, az nem jelenti azt, hogy ne érintené meg. Legújabb lemezének címadó dala, a Small World erről a sajátos, Ripoff-világról mesél.
Szojuz-baleset: összevissza dobálta az űrhajó az utasokat, 7G-s erő hatott rájuk Egy hete történt baleset a Bajkonurból elstartoló Szojuz űrhajóval, szerencsére mindkét űrhajós túlélte az incidenst. Most az amerikai Nick Hague mesélt arról, milyen volt átélni a baleset pillanatait.
600 millió forintnyi áfát csalt el két szegedi autókereskedő Fiktív számlákat állítottak ki cseh cégeknek.
Bocsánatot kért Norvégia a német katonákkal összeálló norvég nők meghurcolása miatt Norvégia női miniszterelnöke szégyenteljesnek nevezte azt a bosszúhadjáratot, melyet 1945 után indítottak azon norvég állampolgárságú nők ellen, akik a második világháború alatt a megszálló német katonákkal létesítettek intim kapcsolatot.