Aleskának 4000 méter magasban kacsaarca lett

Nem bánta a torzulást.

2018. augusztus 10. 19:51

A cikk folytatása...Friss hírek
Polgármestert választanak vasárnap a borsodi Kázsmárkon A tisztségért két jelölt indul tájékoztatta a település jegyzője szerdán az MTI-t.
Gyurcsány is megszavazta a túlóráról szóló törvényt A mai nap az ellenzéki nihilről szólt. Ma volt lehetőségük megmutatni magukat, és bebizonyították, hogy még az ellenzéki szerepre sem érdemesek. Az egész bagázs, Tordai Bencétől, Kunhalmi és Vadai Ágnesig megpróbálta eljátszani, hogy ők a munkavállalók érdekeit képviselik, de igazából csak saját magukat próbálták építeni, és a törvényjavaslat megértése helyett hisztiztek és obstruáltak.
Mit tenne a gyereked? - 19. rész Nézd újra a Mit tenne a gyereked? legutóbbi adását!
Újabb merényletek rázták meg Szíriát Nem csitul a háború.
Az EP új uniós stratégiát javasol a terrorizmus elleni fellépés javítására Javaslatot fogadott el strasbourgi plenáris ülésén az Európai Parlament (EP) a terrorizmus elleni fellépés hatékonyságának javítására, a radikalizálódás megállítására, az adatfelhasználhatóság javítására és a terrorizmus áldozatainak támogatására közölte szerdán az uniós parlament sajtószolgálata.
Kövér a lehető legfájdalmasabb szankciókat szabná ki az ellenzékre a parlamentben történtek miatt A házelnök puccskísérletről beszél.

Top hírek:
Terrortámadás a strasbourgi karácsonyi vásárban: három halott, az elkövető még mindig szökésben A karácsonyi vásár közelében kezdett lövöldözni egy hatóságok előtt már ismert személy, akinek sikerült elmenekülnie. A gyanúsítottat nagy erőkkel keresik.
Nagy erőkkel folyik a hajsza a strasbourgi terrortámadás elkövetője ellen Kedd reggel akarták őrizetbe venni az elkövetőt.
Áttörték a rendőrsorfalat, felmásztak a Fidesz-székházra a tüntetők A Kossuth térről vonultak a Nagykörúton és az Andrássy úton át, a Lendvay utca elején áttört a tömeg a rendőrökön, és elkezdett felmászni az épületre.
Rabszolgatörvény: az ellenzék elfoglalta a pulpitust, Orbán arcába sípolnak - élő Nagyon fontos jogszabályokat szavaz meg ma az Országgyűlés, az ellenzéki minden erejével tiltakozik a "rabszolgatörvény" elfogadása ellen. Kövesse velünk a napot!
Bank of China kötvények a BÉT-en Bank of China kötvényeket vezetnek be a Budapesti Értéktőzsdére.
Orbán már a két padsor között támaszkodik fotó