Üzemanyagköltségüket és albérletkeretüket is megnövelték a képviselők

Egy hónappal azután, hogy megemelték saját fizetésüket.

2018. augusztus 10. 20:26

A cikk folytatása...Friss hírek
A bebörtönzött ukrán filmrendező helyett rokona vette át a Szaharov-díjat Nem az számít, hogyan él vagy hal meg valaki, hanem az, hogy milyen célokért" írta az Oroszországban fogva tartott Szencov levelében.
Jóváhagyták az EU 2019-es költségvetését Az EP és a tanács is elfogadta a számokat.
Súlyos problémát jelent a kezeletlen visszeresség, de hosszú lábadozás nélkül is gyógyítható Nem szabad elbagatellizálni a visszerességet!
Theresa May megígérte a konzervatív képviselőknek, hogy a következő választáson nem ő fogja már vezetni a pártot Azt mondta, a Brexit levezénylése után félreáll.
Elkészítette első szelfijét az InSight űrszonda a Marson Elkészítette első szelfijét az amerikai űrkutatási hivatal (NASA) InSight robotgeológus űrszondája a Marson.
Az EU vezetői együttérzésüket fejezték ki az áldozatok hozzátartozóival Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke kijelentette, Strasbourg az európai béke és demokrácia szimbóluma.

Top hírek:
Terrortámadás a strasbourgi karácsonyi vásárban: három halott, az elkövető még mindig szökésben A karácsonyi vásár közelében kezdett lövöldözni egy hatóságok előtt már ismert személy, akinek sikerült elmenekülnie. A gyanúsítottat nagy erőkkel keresik.
Lövöldözés történt Strasbourgban - több halott, több sérült Lövöldözés volt kedd este Strasbourg belvárosában, egy karácsonyi vásár közelében, többen (7 súlyos, 4 könnyebb) megsebesültek, legkevesebb két ember pedig meghalt. Az elkövetőt még nem kapták el. Mozgósították a városban a biztonsági szolgálatokat. Közben pedig bekerítették a 29 éves helyi, radikalizálódott támadót.
Nagy erőkkel folyik a hajsza a strasbourgi terrortámadás elkövetője ellen Kedd reggel akarták őrizetbe venni az elkövetőt.
Rabszolgatörvény: az ellenzék elfoglalta a pulpitust, Orbán arcába sípolnak - élő Nagyon fontos jogszabályokat szavaz meg ma az Országgyűlés, az ellenzéki minden erejével tiltakozik a "rabszolgatörvény" elfogadása ellen. Kövesse velünk a napot!
Áttörték a rendőrsorfalat, felmásztak a Fidesz-székházra a tüntetők A Kossuth térről vonultak a Nagykörúton és az Andrássy úton át, a Lendvay utca elején áttört a tömeg a rendőrökön, és elkezdett felmászni az épületre.
Aláírásgyűjtés indult az Óbudai Egyetem egysége mellett Az ív szerint elterjedt, hogy az egyetemet, vagy karait más intézménybe olvasztanák be.