Dárdai Pál: nyugdíjas állás a kapitányi poszt

Kapitánytörténelem Magyarországon az egyik legtöbbet kritizált állás a labdarúgó-kapitányé. Sorozatunkban korábbi magyar szakvezetőkkel idézzük a múltat, és azt, hogy azóta mi történt velük. Dárdai Pál a soros.

2018. augusztus 19. 3:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Dárdai Pál fia fél órát kapott a német U20-as válogatottban 3-2-re nyertek a csehek elleni felkészülési meccsen.

Tamperei útravaló: a jó kezdés félsiker Az utóbbi négy évtized sikerkapitányai közül Mészöly Kálmán, Mezey György, Dárdai Pál és Bernd Storck senki sem kezdte vereséggel a mandátumát a magyar labdarúgó-válogatott élén.
Új testületet állított föl az MLSZ Többek között Dárdai Pál, Nyilasi Tibor, Lőw Zsolt és Egervári Sándor is tagjai az új bizottságnak.
Ritkán látható sikert ért el Dárdaiék csapata a Bundesligában A Dárdai Pál irányította Hertha BSC 2-0-ra győzött a Schalke 04 vendégeként a német labdarúgó Bundesliga második fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.
Nagyon fura nyilatkozatot adott Dárdai Pál! Érdekes újítást vezetne be.
Kivédett büntetővel és győzelemmel kezdte Dárdai Pál csapata a bajnokságot A Hertha hőse ezúttal a kapus volt, egy kivédett büntető kellett mindhárom pont megszerzéséhez.

Elképesztő dolgot csinált Dárdai Pál - fotó Hihetetlen fazon!
A kapus messzire öklözte a labdát, kapásból visszabombázták a léc alá Dárdai Pál csapata győzelemmel kezdett.
Topcsapattól igazolt játékost Dárdai Pál Dörzsölhetik a tenyerüket Berlinben.
A Párbeszéd szigorítaná az európai légszennyezettségi normákat A párt szerint Kínában is jobb a levegő minősége, mint Magyarországon.
Mit üzent valójában a jegybank? Profin kommunikált szigorítás, ami azonban a gazdaság egészének jót tesz vélik a Sberbank Magyarország szakértői a jegybank elmúlt napokban közzétett lépéseiről. De mit hoz ez a vállalkozásoknak és a...
Zeman: Csehországnak el kell utasítania a Magyarország elleni eljárást A cseh elnök szerint ez az ország érdeke, mert máskülönben ők is sorra kerülhetnek.