Dárdai Pál: nyugdíjas állás a kapitányi poszt

Kapitánytörténelem Magyarországon az egyik legtöbbet kritizált állás a labdarúgó-kapitányé. Sorozatunkban korábbi magyar szakvezetőkkel idézzük a múltat, és azt, hogy azóta mi történt velük. Dárdai Pál a soros.

2018. augusztus 19. 3:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Dárdai Pál fia gólt lőtt a német labdarúgó-válogatottban Az U17-es válogatott írországi tornáján történt mindez, Dárdai Márton az íreknek talált be.

Hatalmas pofont kapott Dárdai Pál csapata a kiesőjelölttől Sallai Roland ismét betalált a Bundesligában, de így is simán kikapott a csapata. Szalai Ádám viszont örülhet, már 5. a Hoffenheim.
Dárdai Pál kétszer is végrehajtotta a tökéletes cserét A Hertha legyőzte a Darmstadtot, és bejutott a Német-kupa legjobb 16 csapata közé.
Dárdai Pál Herthája és a Bayern München viszi a keddi sportprogramot Az NB II-es Zalaegerszeg az OTP Bank Ligában utolsóelőtti Diósgyőrt fogadja a Magyar Kupában.
Dárdai Pál ad még egy utolsó esélyt a magyar focinak A Hertha edzője úgy érzi, jelenlegi csapatával már nem sokkal lehet feljebb jutni.
Bundesliga: Dárdai Pál csapata döntetlent játszott a listavezetővel

Fantasztikus nyilatkozatot adott Dárdai Pál Megint sziporkázott a kiváló magyar edző.
Dárdai Pál 12 milliárdos hasznot hozott Berlinnek A Hertha még soha nem volt ennyire értékes csapat.
Dárdaiék nem bírtak otthon Sallaiékkal Dárdai Pál csapata, a Hertha BSC hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a Sallai Rolanddal a felálló Freiburggal a német labdarúgó-bajnokság nyolcadik fordulójának vasárnapi játéknapján.
Dárdai: a korosztályos válogatottság nem jelent semmit Dárdai Pál a fiai német válogatottságáról beszélt a Nemzeti Sportnak adott interjújában.
Nagyon rossz híreket kapott Dárdai Pál Komoly gondok nehezítik a magyar tréner életét.
Bakondi György: Nem kizárt, hogy megismétlődnek a 2015-ös események A magyar kormány megerősítette a rendőri jelenlétet a magyar-horvát határon, mert nem kizárt, hogy a Boszniából kitörő migránsok, Horvátországon át, Magyarország felé veszik az irányt.