Van egy nagy baj a gyerekjátékokkal, amiről senki nem beszél, pedig fontos lenne

Erre a legtöbb ember nem is gondol, pedig hatalmas probléma.

2018. augusztus 19. 13:16

A cikk folytatása...Friss hírek
Baktérium ölte meg a festőművészt Gennykeltő baktérium végezhetett Caravaggióval, a neves barokk festővel oldották meg francia kutatók a négyszáz  éves rejtélyt. Az itáliai mű­vész 1610-ben, 39 évesen halt meg, az okok között eddig a malária, a szifilisz, az ólommérgezés és a gyilkosság is felmerült. Caravaggio csontjait 2010-ben azonosították egy toszkánai köztemetőben.
Yamakasi - teljes film Rendező: Ariel Zeitoun Szereplők: Châu Belle Dinh, Williams Belle, Malik Diouf, Yann Hnautra, Guylain N'Guba-Boyeke. #filmekegesznap
Dér Heni x Burai x Herceg: Pezseg a vér Hallgasd meg a Pezseg a vér című dalt, amit a FEM3 Caféban adott elő Dér Heni, Burai és Herceg!
A 48 éves Rába Tímeának unokája született Először nagyon nem volt lenyűgözve a ténytől, és nemcsak azért, mert még fiatalnak érzi magát ehhez.
Hatalmas titkot árult el Hermione Grangerről J.K. Rowling Bár Harry Potter történtét már évekkel ezelőtt lezárta az írónő, nap, mint nap újabb teóriák születnek a neten a rajongók között. Kíváncsi vagy, melyik a legújabb?
22 évvel fiatalabb nőt szédít a sorozatsztár - Új kedvese a lánya lehetne Az Agymenők főszereplője, Johnny Galecki nála jóval fiatalabb párt választott.

Top hírek:
Remélem, látni fogja, milyen gyönyörű volt - a világ legcukibb szempárja betegségtől ragyogó Mehlani Martinez hatalmas pupilláinak köszönhetően a világ egyik legcukibb gyereke, ám a csodaszép tekintet mögött betegség húzódik. Az egyéves kislány egy nagyon ritka genetikai betegségben, az Axenfeld-Geiger-szindrómában szenved, ami miatt a pupillája sokszorosa a normálisnak. És bár a betegség miatt úgy tűnhet, hogy a kislány oltári cuki, sajnos az elváltozás komoly fenyegetést jelent.
6 hiba a testbeszédben, ami antipatikussá tesz a főnök szemében Nemcsak a kimondott szavakra és a feladatokra, hanem a testbeszédre is oda kell figyelni a munkahelyen.
Filmek hétköznap este a TV2-n! Ajánló - Szerda este 23.00-kor Túl jó nő a csajom, majd péntek este 23.00-kor Utódomra ütök. Ez a TV2 hétköznap esti filmajánlata!
Mennyit kell aludni egy nap? A túl sok alvás is növeli a stroke kockázatát Az elégtelen alvás a stroke kockázatát növeli: és nemcsak a túl kevés lehet probléma.
Új módszer az emlődaganatok kezelésében: így működik a vákuumos megoldás határeseti daganatnál A vákuumos megoldás áttörés az elváltozások kezelésében.
Krisztina élethalálharca buktatta le R. Szilvesztert  Soroksári gyilkosság A helyszínen hagyott vérnyomból azonosították R. Szilveszter DNS-ét, áldozata, Gyurik Krisztina sérüléseket ejtett a férfin, aki csak kemény küzdelem árán tudta maga alá gyűrni a nőt.