Hazaengedték a drogszállító taxist

 Bűnügyi felügyeletbe került az a taxis, akinek a kocsijában több mint fél kiló amfetamint találtak a rendőrök.

2018. augusztus 19. 19:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Még nem hallgatta ki a rendőrség az erőszakkal megvádolt vízilabdázókat Még a kislányt sem hallgatták meg a nyomozók. A sportolók állnak a bűnügyi vizsgálat elé.

Egyre több németet ölnek meg külföldiek A menekültáradat kezdete óta drasztikus emelkedést mutat a külföldiek által meggyilkolt németek száma erről árulkodnak a számok. A Szövetségi Bűnügyi Hivatal (Bundeskriminalamt) ebben a hónapban k...
Milliós bírságra számíthatnak a jogtalanul büntetlen előélet igazolását kérő cégek Az európai adatvédelmi rendelet (GDPR) értelmében, a cégeknek alig maradt lehetőségük erkölcsi bizonyítványt kérni leendő munkavállalóiktól hívja fel a figyelmet a Baker McKenzie ügyvédi iroda. Bűnüg...
Robert Redford bankrablós vígjátékkal búcsúzik a színészettől Tapssal ünnepelte a közönség a Torontói Filmfesztiválon hétfőn Robert Redfordot, az Old Man and the Gun című bűnügyi vígjáték főszereplőjét, aki bejelentette, hogy ezzel a filmmel int búcsút a színész...
Hivatali vesztegetés elfogadásával gyanúsítják a NAV közép-magyarországi bűnügyi igazgatóságának osztályvezetőjét Az adóhatóság dolgozója mellett még négy embert vettek őrizetbe csütörtökön.

Hivatali vesztegetés miatt vittek el bilincsben egy NAV-os vezetőt Az Átlátszó úgy tudja, a NAV Közép-magyarországi Bűnügyi Igazgatóságának egy osztályvezetőjét vették őrizetbe, aki korábban a Nemzeti Nyomozó Irodánál is dolgozott.
Gigabírságot kapott az ING Pénzmosás és korrupt gyakorlat gyanúja miatt indult bűnügyi nyomozás a ING Group ellen, a holland banknak most egy 675 millió eurós bírságban sikerült megállapodnia a hatóságokkal. A Bloomberg...
Merkel szerint nem fog megismétlődni a migrációs válság Európában Európának foglalkoznia kell a migráció kérdésével és harcolnia azok ellen, akik a pénzt bűnügyi céllal használják e témában jelentette ki a német kancellár.
Czeglédy Csaba sokallja a bűnügyi óvadékot A mintegy 6,3 milliárdos költségvetési csalással gyanúsított Czeglédy Csaba sokallja az 50 millió forintos óvadékát, így fellebbezett a bíróság döntése ellen.
Rendőrségi akcióban leplezték le a feketéző időutazót Ma orgazdának mondanánk azokat, akiket az ötvenes években feketézőnek nevezett a bűnügyi szaknyelv. A Fortepan mostani fotósorozatában egy bűncselekményt rekonstruáltunk lépésről lépésre.
Döbbenetes adatok Olaszországból: minden harmadik bűncselekményt migráns követ el Az elmúlt években egyre több bűncselekmény elkövetőjéről derült ki, hogy nem is olasz állampolgár. A bűnügyi statisztikák szerint az elkövetők 31,9 százaléka bevándorló.