Lipicai lovasközpont épült

Közép-Európa legújabb és legmodernebb lovasközpontja készült el Szilvásváradon – mondta az agrárminiszter a komplexum átadása alkalmából. Nagy István hangsúlyozta: a Kincsem Nemzeti Lovasprogrammal sikerült megteremteni a dicső múltra és nagyszerű eredményekre visszatekintő magyar lótenyésztés jövőjének feltételeit.

2018. augusztus 19. 19:14

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Az orosz külügyminiszter-helyettes szerint alááshatja Európa biztonságát a lengyelországi amerikai bázis A támaszpont felállítása esetén Moszkva megelőző lépéseket fog tenni katonai és technikai téren fenyegetőzött Alekszandr Grusko.

Orbán Viktor: ha nincsenek fiatalok, nincs jövő sem Európa kiváló szakemberek képzésével dolgozhatja le versenyhátrányát - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök kedden az EuroSkills Budapest 2018 - a szakmák Európa-bajnokságának ünnepélyes...
Az EU vezetői azt szeretnék, ha a magyarok jó kisgyerek módjára viselkednének Frank Füredi: Nagy probléma Nyugat-Európa szemében, ha valaki, úgy mint Magyarország, nagy hangsúlyt fektet a szuverenitásra.
Megint volt magyar dobogós a TCR Európa-kupán Tassi Attila harmadik lett Monzában, a sorozat utolsó előtti hétvégéjén.
Bronzérmek a kerekesszékes vívó Eb-n Bronzérmet nyert a magyar női tőrcsapat a kerekesszékes vívó Európa-bajnokságon, az olaszországi Terniben.
Póta Georgina Európa 16 legjobb pingpongosa között A 33 éves egyedüli magyarként van még versenyben.

Mezőhegyes Európa egyik legkorszerűbb mezőgazdasági nagyüzeme lesz Európa egyik legkorszerűbb mezőgazdasági nagyüzemévé fejlesztik a Mezőhegyesi Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt.-t - mondta az Agrárminisztérium parlamenti államtitkára Mezőhegyesen, a második al...
Hajmási Éva aranyérmet szerzett a kerekesszékes vívó Eb-n Hajmási Éva megvédte címét, és aranyérmet nyert női tőrben az olaszországi Terniben zajló kerekesszékes vívó Európa-bajnokságon szerdán.
Németh Zsolt: nem regionális kérdés a cigányság ügye Európa és a cigányság történelme szervesen kapcsolódik, ezt bizonyítja A cigányság történetének atlasza Térképezett roma történelem címmel megjelent kiadvány.
Európa-liga: komoly hírt kapott a Vidi Csütörtökön megkezdhetik a pontgyűjtést a fehérváriak.
Telegraph: Orbán közölte Macronnal, hogy kettejük háborúján dől el Európa jövője, de ő fog győzni A brit lap szerint a magyar miniszterelnök a júniusi úniós csúcson személyesen hívta ki a francia államfőt.
Elfogytak a bérletek a Vidi hazai mérkőzéseire Elfogytak a bérletek a Vidi hazai Európa-liga mérkőzéseire és a jegyek a Chelsea elleni találkozóra, így az angol sztárklubot várhatóan telt ház előtt fogadják a fehérváriak december 13-án, a Groupama...