Belgiumban felütötte a fejét az afrikai sertéspestis

Csütörtökön Belgium elismerte: a sertéspestis betört Nyugat-Európába is.

2018. szeptember 14. 10:42

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Georg Spöttle: A banki jogszabályoknak is ellentmond a migránskártya Egyre feszültebb a helyzet Boszniában, ahol több bűncselekményt is elkövettek már a migránsok, akik még a tél beállta előtt szeretnének Nyugat-Európába eljutni. Erről, valamint az úgynevezett migránsk...

Feszült a helyzet a migránsok miatt Emberölés, emberölési kísérlet, nemi erőszak - ilyen és ehhez hasonló bűncselekményeket követtek el migránsok Boszniában, ahol egyre feszültebb a helyzet. A helyiek félnek a migránsoktól, akik még a t...

Friss hírek
Napi horoszkóp - november 21 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Eldurvultak az üzemanyagadó emelése elleni tüntetések Franciaországban A francia kormány tagjai elítélték kedden az üzemanyagadó emelése ellen negyedik napja tartó tüntetések radikalizálódását, az útblokádok emelését és üzemanyagraktárak elfoglalását. Egy úttorlasznál megsérült motoros belehalt sérüléseibe, ő a második halálos áldozat - közölte az este Laurent Nunez belügyi államtitkár a BFM hírtévében.
46 szervezet csatlakozott a Mesterséges Intelligencia Koalícióhoz Újabb 46 szervezet csatlakozott a Mesterséges Intelligencia Koalícióhoz (MI Koalíció), amely még ebben a hónapban megtartja első plenáris ülését is.
Egy CEU-s nem ultimátum
Magzatelhajtás és karma: vétek?
10 szitu, amikor undok lehetsz!

Nálunk tavasz van, Velencében a víz az úr, Afrikában havazik Két hete történelmet ír időjárásunk: ahol eddig hűvös volt, ott melegrekordok dőlnek meg, ahol pedig melegnek kellene lennie, ott havazik. Ennek oka a Földközi-tengeren kialakult mediterrán ciklonok, ...
Roham a horvát határnál A nyugat-balkáni migránsútvonal lezárása óta a bevándorlók többségükben Bosznia-Hercegovinán keresztül érkeznek Horvátországba, majd onnét Szlovénián keresztül Nyugat-Európába próbálnak eljutni.

Top hírek:
Miért lop valaki szarvast, és viszi haza az udvarába?
Késes terrortámadás Brüsszelben A támadás egy rendőrőrs előtt történt a belvárosban.
Elképesztő számok árulkodnak Hosszú Katinka elmúlt hét évéről Íme néhány beszédes világkupa adat a háromszoros olimpiai bajnokunk első, 2012-es dubaji és az idei utolsó, szingapúri verseny közötti időszakból.
Kilenc órán át küzdöttek a lángokkal a nagyhegyesi gáztározónál A tűz okát még vizsgálják.
Évezredeket vesz el tőlünk a korai halál Magyarország a környező országokhoz képest elég rosszul áll a halálozási statisztikákban. Pedig elkerülhető lenne, hogy ennyien haljanak meg túl hamar.
A rejtélyes, kétdimenziós ház titka Ferencvárosban