Belgiumban felütötte a fejét az afrikai sertéspestis

Csütörtökön Belgium elismerte: a sertéspestis betört Nyugat-Európába is.

2018. szeptember 14. 10:42

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A lengyel vízvezeték-szerelők után most az olcsó ablakosok rontanak rá a franciákra Egy krakkói cég, amely ablakkereteket gyárt és évi 1,5 milliós termelésének legnagyobb részét Nyugat-Európába exportálja, hamarosan reklámkampányba kezd a legnézettebb francia tv csatornán. Az időzít...

Bútorok között hozta volna az országba a migránsokat a román Román embercsempészeket fogtak el szombaton Röszkén, a két férfi tizenegy migránst próbált Magyarországon keresztül Nyugat-Európába szállítani - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szó...

Friss hírek
Jön a lex Garancsi: a Jobbik törvényt írna Orbán reptetőjére Szigorítanák a politikusoknak adható ajándékok szabályozását.
Polippal vágta pofon egy fóka a döbbent kajakost Minden annyira hirtelen zajlott, hogy a férfi fel sem fogta, mi történt vele - videó.
Magyar-szlovák együttműködésben számoltak fel egy drogkereskedő bűnözői csoportot Magyar és szlovák rendőrök közösen számoltak fel egy kábítószerrel kereskedő bűnözői csoportot közölte a rendőrség az MTI-vel szerdán. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt több emberrel szemben folytat nyomozást.
Azért nem sért törvényt a Pénzügyminisztérium, mert törvényt sért Egészen hajmeresztő fejlemények derültek ki a Transparency International taós ügyében.
Marihuánát termeszt a volt izraeli kormányfő Ehud Barak egy orvosi kannabiszt gyártó cég elnöke lett.
Magyarország újabb statisztikában nézi Európa hátát, és ez most végtelenül szomorú Nincs okunk ünnepelni a nyelvek európai napján.

Nesze neked külföldi álomfizu: ezt jobb ha tudod, mielőtt lelépnél Az Európai Unió 2004-es nagy bővítését követően rengeteg kelet-európai költözött Nyugat-Európába a jobb élet reményében. Kétségtelen, hogy a nyugati országokban összegszerűen jóval magasabb fizetéseke...
Román teherautóban elbújva próbált Magyarországra jutni 19 bevándorló A bevándorlók jemeni, szomáliai, afganisztáni és iraki állampolgároknak vallották magukat, és azt mondták, hogy Nyugat-Európába szerettek volna eljutni.

Top hírek:
Ismét kikapott nemezisétől Dárdai Pál Az eddig veretlen Hertha 3-1-re kikapott Brémában, Dárdai Palkó 64 percet kapott.
Összerúgta a port a Fidesz képviselőjével a miskolci kamujelölt Molnár Zsolt három hónapja még kamujelöltséget vállalt lelkesedésből, hogy egy időközi választáson segítse a Fideszt. Egykori pártfogói szerinte azóta ellene fordultak, a hétvégén például kitetették a szűrét egy fesztiválról, amire érvényes jegye volt.
Viktor Orbán: industria farmaceutică este motor al creşterii economiei ungare Szolnok, marţi, 25 septembrie 2018 (MTI) - Industria farmaceutică este motor al creşterii economice ungare şi domeniul cel mai inovator, scopul este creşterea acesteia şi în viitor, astfel încât ponderea din produsul intern brut să crească de la nivelul actual de 6% la 8% - a declarat marţi, prim-ministrul Viktor Orbán, la inaugurarea unei noi clădiri din Szolnok a fabricii de produse farmaceutice cu capital ungar "Béres Gyógyszergyár Zrt.
Horoszkóp: Szeptember 26., Szerda Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 26-án is!
Európa legszuperebb folyópartja lehetne a Római, de a fővárost csak a gát érdekli Nem épült, és egyhamar nem is épül mobilgát a Rómain, a fővárosi vezetés pedig láthatóan nem foglalkozik az egyre nyilvánvalóbb igénnyel, amelyet a városlakók formálnak a város egyik utolsó természetes folyóparti szakaszának birtokba vételére. A helyi civil közösség úgy döntött, maguk veszik kezükbe a Római-part sorsát.
Így nézett ki egy középkori lovag arca: Sir John épp olyan erős lehetett, amilyennek képzeljük őket Sir John rekonstrukcióját látva egy valódi középkori lovagra nézhetünk.