Németh Szilárd bejelentette, megalakult a bevándorlásellenes kabinet, amelyet ő maga vezet

A munka ma kezdődik - írta.

2018. szeptember 14. 12:39

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Németh Szilárd: Demeter Márta visszaélt a hatalmával A Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára szerint a kérdés: hogy lehet egy ilyen képviselő a Honvédelmi és rendészeti bizottság alelnöke?

Németh Szilárd már kitöltötte a nemzeti konzultációt - fotó És erről Facebook-posztban is büszkén megemlékezett a Fidesz alelnöke.
Migration Aid: Hülyeség ellen nincs orvosság Németh Szilárd és a Fidesz inkább betartható törvényeket hozzanak, ne a népet hülyítsék.
Demeter-ügy: volt olyan misszió, ahol kiszivárgott adatok katonák életébe kerültek Németh Szilárd, a honvédelmi tárca parlamenti államtitkára úgy reagált: az LMP-nél pattog a labda, az ellenzéki párt hívhatja vissza a hivatalban lévő képviselőjét.
Németh Szilárd: Demeter Márta nem kért bocsánatot tetteiért Demeter Márta titkos katonai adatokat szolgáltatott ki, ezért büntetőjogi következményekkel kell számolnia mondta a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára az ECHO TV-ben.
Németh Szilárd: A rendőrség és a honvédség készen áll, hogy megvédje hazánk szuverenitását Németh Szilárd emlékeztetett, Magyarország határait a legkorszerűbb műszaki határzár védi, amely mellett a kormány által teremtett jogi környezet is garantált.

Németh Szilárd: a hadisírok emlékeztetnek arra, milyen törékeny a béke Hőseink kitartásából napjainkban is erőt meríthetünk a 21. század kihívásaihoz. Ehhez viszont ismerni kell történelmünket, múltunkat.
Misét tartottak a budapesti birkózó vb tiszteletére A Szent István Bazilikában mások mellett jelen volt Thomas Bach, a NOB elnöke, Schmitt Pál NOB-tag, volt államfő, Kulcsár Krisztián a MOB és Németh Szilárd, a Magyar Birkózó Szövetség elnöke.
Ha ez a hi-tech, XXII. századi határvédelem nem tartja vissza a behatolókat, akkor semmi, avagy Németh Szilárd az év képén
Gomperz: Ha nem figyelünk, ebből háború lesz Európa története a háborúk története. A nemzetek annyira sem tisztelték egymás jogait, mint Németh Szilárd a CEU által kiadott genderszakos diplomát. Vélemény.
Németh Szilárd: 40 milliárddal csökkentek a lakossági hátralékok a közműszolgáltatók felé A rezsicsökkentés a mai napig segíti a családok, a nyugdíjasok megélhetését - erről beszélt Németh Szilárd. A Fidesz alelnöke szerint az is mutatja a rezsicsökkentés eredményét, hogy 2013 és 2018 közö...
Fidesz: Bevált a rezsicsökkentés Évente 170 ezer forintot tud megspórolni a rezsicsökkentés bevezetése óta egy magyar család, erről Németh Szilárd beszélt. A Fidesz rezsicsökkentésért felelős politikusa elmondta, hogy a magyar lakoss...