Németh Szilárd bejelentette, megalakult a bevándorlásellenes kabinet, amelyet ő maga vezet

A munka ma kezdődik - írta.

2018. szeptember 14. 12:39

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Németh Szilárd eljutott a kormányzati kommunikáció abszolút nullpontjáig A kormánypárti szavazóknak címzett üzenet évek óta zajló egyszerűsítési folyamata ért a csúcsára most, hogy Bencsik András lapja, a Demokrata címlapon hozta a Fidesz think tankjának velős üzenetét. 

Németh Szilárd: pontonhidat építettek katonák a Sajón A honvédek két óra alatt megépítették az ideiglenes átkelőt, a forgalom zavartalan mondta a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára.

Friss hírek
Kosarasaink kapitánya nem ismer kegyelmet és irgalmat - videó Az elnök szerint ezért jó a magyar válogatott
Enyhítette az Ítélőtábla a terrorcselekményt elkövető Ahmed H. büntetését A röszkei tömegzavargás egyik vezéralakját jogerősen öt év börtönbüntetésre ítélte a másodfokú bíróság.
138 millióból hoznak létre egy munkahelyet a nagyberuházások Számos nagyberuházás bejelentésére került sor az elmúlt néhány évben, melyek összesen több mint 15 ezer új munkahelyet fognak létrehozni.
Zupkó Gábor: A Frontex a helyi törvények alapján végezné munkáját Az európai határőrség csak rendkívüli válsághelyzetben, vagy az adott tagország kérésére lépne be a határvédelembe állítja az Európai Bizottság budapesti képviselet-vezetője.
Két kérdés határozza meg a Brexit-tárgyalásokat Az ellentmondásos nyilatkozatok azt mutatják, a tárgyalásban részt vevők felek sem tudják, miként fog távozni az Egyesült Királyság az Európai Unióból.
Öt év börtönt kapott Ahmed H. Az ítélet jogerős.

Németh Szilárd már izzítja a marhapofa pörköltet Kötcsén A politikus reggel a Facebookon posztolta ki, hogy mivel várják a miniszterelnököt, valamint a vendégeket.
Németh Szilárd: Szanyi már többször is összevissza beszélt A Fidesz alelnöke a HETI TV-nek nyilatkozott.
Németh Szilárd: minden nemzet fiai megérdemlik a végső nyugalmat Magyarország kormányának kiemelt feladata a katonahősök emlékének ápolása, megőrzése, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minél kevesebb elhunyt katona maradjon névtelen hangsúlyozta.

Top hírek:
Végighazudozta szenátusi meghallgatásán Macron szadista testőrparancsnoka Nem volt fegyvere, de konditerembe is pisztollyal járt és más hazugságok. Bajban a francia elnök is.
Tíz év alatt majdnem kétszázmilliárd forint jut öntözésre Fenntartható öntözési technológiák kellenek.
Remélem, látni fogja, milyen gyönyörű volt - a világ legcukibb szempárja betegségtől ragyogó Mehlani Martinez hatalmas pupilláinak köszönhetően a világ egyik legcukibb gyereke, ám a csodaszép tekintet mögött betegség húzódik. Az egyéves kislány egy nagyon ritka genetikai betegségben, az Axenfeld-Geiger-szindrómában szenved, ami miatt a pupillája sokszorosa a normálisnak. És bár a betegség miatt úgy tűnhet, hogy a kislány oltári cuki, sajnos az elváltozás komoly fenyegetést jelent.
A Sargentini-jelentés megosztotta a francia jobboldal vezető politikusait Heves vitába torkollott a párt ülése.
Még idén megállapodna az EU külső védelméről Kurz Bécs szerint a migrációs válság megoldásának kulcsa a külső határok védelme.
A hajhosszabbítási üzletben feszül egymásnak a két óriás Az egyik a fapados minőséget képviselő műhajakkal, a másik a minőségi igazival hódít.