Mexikói hangulat tombol hétvégén a fővárosban: vérpezsdítő programajánló

Szereted a latin zenét, vagy inkább Agatha Christie-vel töltenéd a hétvégét? Budapest ezúttal is minden igényt kielégít!

2018. szeptember 14. 14:16

A cikk folytatása...Friss hírek
Horoszkóp: November 21., Szerda Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 21-én is!
Macron és Merkel európai víziója Interjú Pócza Istvánnal, az Alapjogokért Központ vezető elemzőjével. ...
A TEK megvédi Magyarországot A brüsszeli terrortámadás ismét azt igazolja, hogy a migráció veszélyt hoz Európára. Ezt Halász János, a nemzetbiztonsági bizottság alelnöke mondta. Hangsúlyozta: mind az európai, mind a magyar terrorelhárító szervekre egyre több feladat hárul. A valódi felelősség viszont a brüsszeli ...
˝Szorult˝ helyzet a fiú mosdóban Fülöpnek problémája akadt a mosdóban. De Sebi szerencsére megtudta oldani a szituációt. 
Bogaras szülők - 7.epizód Tóni azt akarja, hogy a központi szexuális felvilágosító óracsomag helyett a tantestület saját kútfőből tanítsa a témát. Anna férje, Péter békülni szeretne, ezért eljön az iskolai kertbe, hogy segítsen az ültetésben. Sebi, a gondnok és Anna volt férje között érik a konfliktus: mindketten imponálni akarnak Annának.
EXTRA: Téby Zita egy napja Annaként  Less be a kulisszák mögé! Téby Zita megmutatta milyen egy napja Annaként.

Top hírek:
Bene László: vagy ő hal meg, vagy én! Ez utcai harc volt mondja Bene László arról, miért adott le halálos lövést. A négy gyilkosságért elítélt DonásziBene páros tagjával P. Gál Judit készített interjút. A Gyilkosokkal szemtől szemben című könyvben tettesek, rendőrök, bírák nyilatkoznak a legfelkavaróbb ügyekről.
Katalin hercegné élete legszebb estélyi ruháját viselte újra - Álomszép volt tűzpirosban Alkalmak, amikor Katalin hercegné egy régebbi ruháját viselte újra.
Esküvő helyett szakítás - Paris Hilton és vőlegénye váratlanul szétmentek Paris Hilton és Chris Zylka felbontották az eljegyzést.
Koholák Alexa cáfolta, hogy osztozna a férjén egy másik nővel Volt egy kis félreértés.
9 dolog, amire nem gondoltad, hogy jó a vazelin Így a száraz, repedezett sarkakat is babapuhává teszi Több mindenre használhatod a vazelint, mint gondolnád. Apró trükköket mutatunk, melyek gyakori szépséggondokat oldanak meg.
Dolly Parton és férje 52 éve élnek boldog házasságban - Meglepődsz, mi a titkuk 1966-ban házasodott össze Hollywood legösszetartóbb párja.