Keményen odaszólt a Mazsihisz Köves Slomónak

Szokatlanul kemény hangvételű közleményt jelentetett meg a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége, üzentek az Egységes Magyarországi Zsidó Hitközségnek és Köves Slomónak a Sorsok Háza kapcsán.

2018. szeptember 14. 15:03

A cikk folytatása...Friss hírek
Lebuktatta a Klik-et a fideszes: a tankerületi igazgató hívta kampányolni az iskolába? Az állami Klebelsberg Központ tankerületi igazgatója kérte fel, hogy tartson beszédet egy iskolai tanévnyitón - ezzel védekezett László Tamás, mikor megbírságolták az oktatási intézményben kampányolásért. A határozatban eddig észre sem vett részlet több kérdést is felvet, hiszen a politikai pedofílián kapott fideszest állítása szerint az elvileg politikamentes oktatást sértő magatartásra pont a tankerületi igazgató bujtotta fel.
„Önállósult” a Babakötvény az interneten Új, dedikált honlapot kapott az állami támogatás mellett igényelhető Babakötvény – írta szerdai lapszámában a Világgazdaság az Államadósság kezelő Központ (ÁKK) tájékoztatása alapján
Medveczky Erika neve is az örökös bajnokok falán Az idén pályafutása ötödik és hatodik világbajnoki címét begyűjtő Medveczky Erika neve ünnepélyes keretek között felkerült szerdán a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) székházában található márványtáblára
Eltűnt kamaszlányt keres a rendőrség Már több mint egy hónapja nem találják Gáspár Boglárkát.
Magyarázatot közölt Ferenc pápa a Kína-megállapodásról A kínai katolikusokhoz és az egyetemes egyházhoz intézett üzenetet közölt Ferenc pápa szerdán, részletes magyarázatot adva a Vatikán és Kína között aláírt megállapodásra, amelyet korábban bírálat ért a kínai hatóságok által kinevezett katolikus püspökök szentszéki elismerése miatt
FAZ: Merkel, a béna kacsa Angela Merkel német kancellár, a Kereszténydemokrata Unió (CDU) elnökének vereségeként értékelte szerdai kommentárokban a német sajtó, hogy a pártelnök-kancellár bizalmasát leváltották a CDU és a bajor testvérpárt, a Keresztényszociális Unió (CSU) közös szövetségi parlamenti (Bundestag-) frakció...

A Mazsihisz szerint Köves Slomó bevonásával nem lesz hiteles a Sorsok Háza Csalódást okozott nekik a kormány döntése, mert nem ezt ígérték nekik.

Top hírek:
Összerúgta a port a Fidesz képviselőjével a miskolci kamujelölt Molnár Zsolt három hónapja még kamujelöltséget vállalt lelkesedésből, hogy egy időközi választáson segítse a Fideszt. Egykori pártfogói szerinte azóta ellene fordultak, a hétvégén például kitetették a szűrét egy fesztiválról, amire érvényes jegye volt.
Fagyni fog, hidegrekord dőlhet az éjjel Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint talajmenti fagy nagy területen várható.
A szeptembernek sincs még vége, de Miskolcon már fűtenek Kifejezetten hideg van, ezért döntöttek úgy, hogy bekapcsolják a távfűtést.
Leveled jött, százezer embert megölhetsz vele Kínából, postán rendelt narkót Budapestre egy páros. Amatőrségnek tűnik, pedig a fentanilrendelés óriási biznisz, 20-szor jövedelmezőbb a heroinnál. Az itthon még ismeretlen szer viszont veszélyes, egész Budapestet hazavágná egyetlen szállítmány. Nem csoda, hogy Amerika háborút indított a kínai rendelések ellen.
Máltán szállnak partra az Aquarius migránsai Az Aquarius mentőhajó fedélzetén tartózkodó migránsok Máltán szállnak partra, és onnan azonnal négy országba szállítják őket: „az Aquarius fedélzetén tartózkodó, a Földközi-tengerből kimentett 58 bevándorlót a nemzetközi vizeken egy máltai hajó felveszi és Máltára szállítja őket” ...
Egy mondattal megmagyarázták, mit keresett a MÁV-elnök egy 7 milliárdos luxusjachton A szabadságát mindenki úgy tölti, ahogy akarja - írta a vasúttársaságot felügyelő tárca nélküli miniszter sajtóosztálya az RTL Híradó kérdésére.