Tom Hardy megvalósítja gyerekkori álmát és újra rappelni fog

Miután idén felkerült a netre ifjúkori albuma, a színész visszatér a zenéhez.

2018. szeptember 14. 16:04

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ez durva lesz: Eminem írja az új Pókember-film zenéjét - videó Instagram-oldalán mutatta be új dalának részletét a botrányrapper Eminem. A rajongók azonban nem csak emiatt őrültek meg teljesen, hanem a dalrészlethez feltöltött videó miatt is. Ebből ugyanis egyért...

Tom Hardy: Trilógia lehet a Venom-ból, ha sikeres lesz a debütálás Tom Hardy közelgő filmjének, a Venomnak akár három része is lehet, ha a bevétellel elégedett lesz a Marvel. 

Friss hírek
Október végére elkészül a Szépművészeti Múzeum A látogatók két szakaszban vehetik birtokba a megújult épületet, az összes állandó kiállítás 2019 közepétől lesz látható.
Először látható sminkben Joaquin Phoenix a Joker-filmben - videó A rendező, Todd Phillips osztott meg videót a sztárról.
A történelem legszerencsésebb emberei négy halálraítélt, aki túlélte a kivégzését Amikor egy halálraítélt megérkezik a vesztőhelyre, valószínűleg már csak a csodában bízhat. A történelemben azonban természetesen jócskán találhatunk példát efféle csodákra is.
A nap fotója Caligula helytartója a Nemzetiben Szász János állította színpadra a Nemzeti Színházban a római Petronius vívódását: egy nemzetet pusztítson el vagy önmagát. [...] Bővebben!
Mi állt a Rajk-per hátterében? 69 éve, 1949. szeptember 24-e nem egy átlagos szombat délelőtt volt a budapestiek életében. Teltházig zsúfolt tanácsterem és számos külföldi köztük sok nyugati sajtóorgánum jelenlétében hirdetett ítéletet a dr. Jankó Péter vezette népbírósági tanács Rajk László exkülügyminiszter és öt társa perében.
Rubern Brandt: először nyitja magyar film a CinEast Fesztivált Luxemburgban A Filmalap által finanszírozott animációs akció-thriller novemberben érkezik a magyar mozikba.

Tom Hardy több Venom filmre is leszerződött A főszereplőt játszó színész több epizódot is szívesen bevállal Venom kalandjaiból.
A Kód - augusztus 29., szerda, 19.00 Szereplők: Morgan Freeman, Antonio Banderas, Radha Mitchell, Tom Hardy, Rade Serbedzija #filmekegesznap
Kémes hármas - augusztus 28., kedd, 21.00 Szereplők: Reese Witherspoon, Chris Pine, Tom Hardy, Til Schweiger, Angela Bassett

Top hírek:
Égig érő fuck mostantól bárki megnézheti a legendás lakásfestményt A mű meg sem születhetett volna máshol, mint egy lakás mélyén, a proletárdiktatúra tekintetétől elzárt magánterületen.
Hivatásos áldozat: a színésznő, akit 16 késszúrás tett világhírűvé Tehetséges volt és gyönyörű, a világhírt mégsem színésznőként érte el, hanem azzal, hogy ő volt Roman Polanski terhes felesége, akivel brutálisan végzett a Manson-banda. Ennek jövőre 50 éve, Sharon Tate-ről pedig három film is érkezik majd a mozikba ami nem kevés etikai kérdést vet fel: vajon ki é...
Ismert zenekar nyúlta le Geszti Péterék dalát A zenész végül úgy döntött, nem perel, de azt nem árulta el, hogy melyik zenekarról és dalról van szó.
A menekültválság beköltözik az osztályokba A gyerekekhez próbálja meg közelebb vinni a menekültek sorsát egy új könyv.
Robert Englund újra Freddy Krueger bőrébe bújik - videó 15 év után visszatér a Rémálom az Elm utcában kultikus gyilkosa.
A végzet órájára volt kíváncsi a legtöbb észak-amerikai mozinéző a hétvégén A gótikus ifjúsági horrorregényből forgatott film a várakozásokat meghaladó bevételt hozott.