Emberi torzót talált egy erdész

A férfi előbb egy koponyát, később további emberi csontokat talált. A rendőrség emberölés gyanúja miatt nyomoz.

2018. szeptember 14. 17:21

A cikk folytatása...Friss hírek
Az azeri rendőrség megerősítette az ellenzéki vezető őrizetbe vételének hírét Az azeri rendőrség vasárnap megerősítette azokat a sajtóértesüléseket, hogy őrizetbe vette többek között Ali Kerimli ellenzéki vezetőt, az Azerbajdzsáni Népi Front Párt (APFP) elnökét, aki az előző nap többedmagával részt vett egy nem engedélyezett tüntetésen a fővárosban, Bakuban.
Megszívták azok a németek, akik migránsoknak segítettek A német hatóságok több ezer embertől követelik a migránsok ellátásának költségét. Van olyan is, akin kis híján százezer eurót akarnak bevasalni.
Földindulást hozhat a mobil iparágban a Qualcomm következő lapkakészlete Bár még nem jelentették be az új Qualcomm-lapkakészletet, de az áramkör már vizsgázott benchmark teszteken, és jó pár nagyágyút utasított maga mögé.
Recept a celebbé váláshoz: szexvideóval kell robbantani Paris Hiltontól Collin Farrellig rengeteg hírességet láthattunk már több mint pikáns jelenet közben.  
Prostik és stricik a Rákóczi téren: krimiszereplők Csuritól karatés Attiláig A szocializmus idején különleges kapcsolat alakult ki a téren, mindenki arra törekedett, hogy ne lássa, amit nem akar látni.
Megosztó beszédet mondott Merkel Kiemelt figyelem övezte Angela Merkel strasbourgi beszédét.

Top hírek:
Sergio Ramos nem hagyta annyiban Lovren támadását A Real Madrid védője szerint mindenki pontosan ott van, ahol megérdemli.
Legendás állatok: Grindelwald bűntettei filmkritika Harry Potter története előtt sem volt eseménytelen a varázslók világa. Gellert Grinderwald mániákus tervei ellen talán csak Albus Dumbledore veheti fel a kesztyűt, mindebbe pedig belecsöppen az esetlen Göthe Salamander is.
Tinédzserek sikerei a nyitónapon - Súlyemelő-ob Javarészt a húsz éven aluliak sikerét hozta a súlyemelők országos bajnokságának első napja Szombathelyen.
Bombameglepetés: nagy pofont kapott az MK-címvédő szolnoki pólócsapat A Ferencváros kettős győzelemmel jutott a legjobb négy közé.
A nap legfontosabb hírei 2018. november 17. Meghalt Princz Gábor, hatalmas tűz volt a belvárosban. Ez történt szombaton.
Ebből maradt ki, aki nem volt kint a budapesti PlayIT első napján Ha lemaradtál, holnap még sok mindent bepótolhatsz!