Simon Yates egyre közelebb a Vuelta megnyeréséhez

A brit kerekes több mint egy perccel vezet az összetettben második előtt.

2018. szeptember 14. 18:19

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Vuelta: bénázott a mezőny, nem sikerült utolérni a szökevényeket Az összetettben semmi nem változott.

Vuelta: kanadai szakaszgyőzelem, Yates előnye csökkent A ködös befutónál Alejandro Valverde sikeresen faragott néhány másodpercet.
A Vuelta éllovasa növelte előnyét az időfutamon A 32 kilométeres gyorsasági szakaszon érvényesült a papírforma.
Vuelta: Pinot nyert a Covadongán, Yates növelte előnyét Ezzel a sikerrel Pinot mindhárom nagy körversenyen aratott szakaszgyőzelmet.
Vuelta: Rodriguez első diadala, Herrada őrzi a piros trikót Meglepetésre a spanyol bringás bírta a legjobban a célba vezető emelkedőt.
Vuelta: Geniez szökésből nyert, Herrada átvette a piros trikót A szakaszgyőztes a befutó után néhány méterrel bukott, mivel összeütközött egy szervezővel.

A leghosszabb táv, esős befutó és a harmadik Vuelta-szakaszgyőzelem A BMC-s Alessandro De Marchi lett az első, a 40 éves Pellizotti harmadik lett.
Vuelta: Viviani duplázott, továbbra is Yates az élen A pihenőnap után sík szakasszal melegítettek a bringások az előttük álló hegyekre.
Fradi-Vidi csúcsrangadó, pályán a Barca és Dárdai Herthája Jön a Forma 1-es Olasz Nagydíj, folytatódik a US Open és a Vuelta, úgyhogy vasárnap sem fogunk unatkozni.
Ha rangadókat nem is, focidömpinget azért hozott nekünk az ősz Folytatódik a US Open és a Vuelta, jön a Belga Nagydíj időmérője.
Vuelta: megbüntették az éllovast, csökkent az előnye Francia sprintsiker született a hatodik szakaszon.
Vuelta: Rudy Molard állt az összetett élére Simon Clarke nyerte meg az ötödik szakaszt a spanyol országúti kerékpáros körversenyen.