3,5 millió éves baktériumot fecskendezett magába az orvos: állítja, meghosszabbítja az életet

Szinte el sem hiszi az ember, de ez az orvos volt olyan vakmerő, hogy beinjekciózza a baktériumot.

2018. szeptember 14. 18:50

A cikk folytatása...Friss hírek
Kikészíttette tetovált férje bőrét a szerelmes özvegy Elveszteni valakit a világ legnehezebb dolga, és tudni, hogy mi következik azután, talán még rosszabb. Egy család meglehetősen kivételes módon tartotta fenn emlékét egyik elhunyt hozzátartozójának. A 41 éves szenvedélyes tetováló, Chris Wenzel felesége valóra váltotta szerelme utolsó kívánságát, miszerint a férfi egy szokatlan művészeti alkotással akar szerettei emlékeiben élni.
Szelfi mentette meg a 99 éves börtönbüntetéstől Egyetlen fotónak köszönheti a férfi, hogy nem kell élete hátralévő részét a rácsok mögött töltenie.
Divatosnak hinnéd, de évekkel idősebbnek mutat - 9 frizura, ami durván öregít Ha fiatalabbnak akarsz tűnni, ezeket a frizurákat semmiképp ne válaszd, mert jóval idősebbnek láttatnak a korodnál.
Gorcsok és Gumblik - 29. rész Happi meg akarja mutatni a többieknek, hogyan kell barkácsolni, ezért készít egy gorcs-csapdát.
Már 200 gól felett jár a Real Madrid csatára A La Ligában 288 meccsen lépett pályára.
Kim Kardashian már a lányát is photoshopolja Oké, azt már megszokhattuk, hogy a sztár megszerkeszti a saját képeit, de azt hogy a pici gyerekéét is, az már túlzás.

Top hírek:
Egy lakás mind felett: 26 nm, de 44 millióba kerül? Mutatjuk, miért! Önmagában a szóbanforgó otthon talán nem mutat extrém újdonságot. De a lokáció és néhány apró részlet miatt gyanús, hogy megéri az árát. Arról nem is beszélve, hogy Karácsony közeledtével plussz luxust jelent, hogy akár papucsban és házi köntösben is kimehetünk vásárolni. Egy karnyújtásnyira van ugyanis minden, amiről csak álmodhatunk.
Duplán csokis palacsinta: a tésztába és a krémbe is kerül csoki Egy kis csavarral még izgalmasabb lesz a palacsinta! Ezúttal a tészta és a töltelék is csokis.
Szőrén-szálán eltűnt a király: a mai napig rejtély, valójában hová lett Rejtélyes esetek voltak, amikor a királyi felségek egyszeriben köddé váltak.
Michael Schumacher lánya gyönyörű nő lett Friss fotókon a 21 éves Gina Így néz ki most a Forma-1 pilóta egy szem lánya, Gina.
Sosem volt még ilyen rövid Ariana Grande haja Elképesztően jól áll neki ez az új séró!
Vissza a 60-as évekbe: Ez most a legdivatosabb kabát Nagyon csinos.