A Sargentini-jelentés megosztotta a francia jobboldal vezető politikusait

Heves vitába torkollott a párt ülése.

2018. szeptember 19. 13:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Sargentini és Verhofstadt az Európai Néppártot bírálta a CEU költözése miatt Rendkívül szomorú, hogy a magyar kormány nem jutott megegyezésre a CEU-val annak érdekében, hogy az továbbra is folytassa Magyarországon az Egyesült Államokban akkreditált programjait - közölte Ma...

Újabb plakátkampányt indít a kormány, 4,7 milliárdot szórnak ki az államkasszából Legutóbb a Sargentini-jelentés ellen fellépő plakátkampányra szántak 5,9 milliárd forintot.
Sargentini: minél előbb el kell ítélni Magyarországot A holland zöldpárti EP-képviselő sürgeti Brüsszelt, hogy minél előbb ítélje el Magyarországot.
Balásy Gyula olyat kaszál a kormánypropagandán, mint senki 2018 harmadik negyedévében csak a Sargentini-jelentés köztéri értelmezésére 5,9 milliárd forintot költött el az állam.
Az Alapjogokért Központ szerint érvénytelen lehet a Sargentini-jelentés Nem jogállamiság-vitáról, hanem sokkal inkább szuverenitás-vitáról van szó.
A Sargentini-jelentéssel az eltérő gondolkodást akarták megbüntetni A migrációs válság kapcsán az unió vezetői a jogtiprás oldalára álltak, az Európai Bizottság leplezetlenül politikai szerepet játszott jelentette ki Gulyás Gergely.

Dől össze a Soros-paktum: Sargentini és Merkel pánikban Sorra hátrálnak ki a paktum mögül az ENSZ-tagállamok, előkerült Soros György megbízható brüsszeli embere is.
A Fidesz nemrég még megszavazta Sargentini jelentését Baloldai kormány esetén nem finnyás a nemzeti szuverenitásra a Fidesz.
A Momentum támogatja a Sargentini-jelentést A Momentum csatlakozott Guy Verhofstadt képviselői csoportjához, ezzel kapcsolatban azonban nem lát hitelességi problémát Hajnal Miklós, a párt szóvivője, aki erről az ECHO TV Napi aktuális című műsor...
Százharminc oldalban cáfolja a kormány a Sargentini-jelentést A magyar kormány továbbra sem enged bevándorláspolitikájából.
A tőzsdespekuláns lobbija segíti Judith Sargentinit Az uniós külügyminiszterek tanácsülésén sürgette a Magyarországgal szembeni szankciók előkészítést Judith Sargentini. Szakértők szerint a találkozó jogellenes volt.
'Tovább támadják Magyarországot' Az európai parlamenti választási kampány része, hogy Judith Sargentini az Unió Általános Ügyek Tanácsa előtt is beszámolhat alaptalan vádjairól Magyarországot illetően. Erről a Fidesz európai parlamen...