Ismét kikapott nemezisétől Dárdai Pál

Az eddig veretlen Hertha 3-1-re kikapott Brémában, Dárdai Palkó 64 percet kapott.

2018. szeptember 25. 18:22

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A 96. percben tették tönkre Dárdai Pál estéjét A magyar edző Lothar Matthäusszal beszélgetett, Claudio Pizarro lett a meccs hőse.

Ben-Hatira megbocsátotta Dárdainak a kirúgást A Honvédban folytatja pályafutását a tunéziai támadó, Enisz Ben-Hatira, akit tettlegesség miatt Dárdai Pál három éve elküldött a Herthából. A focista nem neheztel a magyar trénerre.
Karrierje egyik legnagyobb győzelmét aratta Dárdai Pál A Hertha idegenben verte könnyedén a bajnoki harmadikat a Bundesligában, 3-0-ról olvadt le az éllovas Dortmund.
Fontos naphoz ért Dárdai Pál, klubja is megemlékezett róla A Hertha Berlin egy különleges esemény miatt tiszteleg a magyar edző előtt.
Dárdai Pál: egymillió euró ma már szinte ajándéknak számít egy játékosért Dárdai Pál, a Hertha BSC vezetőedzője, korábbi szövetségi kapitány szerint a Schäfer Andrásért fizetett egymillió euró ma már szinte ajándéknak számít egy játékosért. A 19 éves Schäfer Andrást a Se...
Dárdai Pál Herthája kétszer egyenlített A berlini csapat csodagólt szerzett a Schalke elleni bajnokin.

Dárdai Pál és a 19 éves fia is marad a Hertha BSC-nél A német válogatott Dárdai Palkó szerződést hosszabbított a berlini klubbal, ahogy az apja, a volt magyar szövetségi kapitány is hosszabbított: a 2019-2020-as bajnokságban is ő vezeti a csapatot. (Rang...
Megvan Dárdai Pál ötvenedik Bundesliga-győzelme 2015. februárban vette át a Hertha irányítását. Több sikere van, mint veresége.
Dárdai nagyon dühös A Hertha a 96. percben bukta el a győzelmet a Werder Bremen ellen.
Dárdai már játékoskorában olyan volt, mint egy hadvezér Korábbi edzője dicsérte meg, Stevens szerint még évekig a Hertha kispadján lesz a magyar edző.
A Bayern München vezetőedzője Dárdait méltatta Niko Kovac a Hertha legyőzése után dicsérte a magyar szakembert.
Szerdai sport: Barca-Real, Hertha-Bayern, vízben a Fradi Sok rangadó lesz ma.