Ismét kikapott nemezisétől Dárdai Pál

Az eddig veretlen Hertha 3-1-re kikapott Brémában, Dárdai Palkó 64 percet kapott.

2018. szeptember 25. 18:22

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Dárdai Pál csapata morálját dicsérte a szombati 3-3 után A berliniek nem törtek össze, pedig kétszer is kétgólos hátrányban voltak hazai pályán.

Dárdai Márton a legtehetségesebb német Dárdai Pál középső fia felkerült egy olyan listára, amely a legígéretesebb német 18 év alatti labdarúgókat rangsorolja. Úgy látszik, ott már elkönyvelték, hogy német.
Dárdai Pál bosszús a Nemzetek Ligája miatt A Hertha edzője nem számíthat a holland válogatott játékosára.
Dárdai Pál fia gólt lőtt a német labdarúgó-válogatottban Az U17-es válogatott írországi tornáján történt mindez, Dárdai Márton az íreknek talált be.
Hatalmas pofont kapott Dárdai Pál csapata a kiesőjelölttől Sallai Roland ismét betalált a Bundesligában, de így is simán kikapott a csapata. Szalai Ádám viszont örülhet, már 5. a Hoffenheim.

Dárdaiék újabb győzelmükkel már európai kupaszereplést érő helyen állnak A Hertha mindössze négy ponttal van lemaradva a második helyezett Bayerntől.
Újra nyert a Hertha, megszakadt Dárdaiék hosszú rossz sorozata Torunarigha volt Dárdai nyerőembere, nyert a Dortmund és a Bayern München is.
Dárdai erős csapat mellett rekordbevételt varázsolt A Hertha BSC először nyereséges, a magyar edző nélkül nem ment volna.
Dárdaiék rekordbevételt könyvelhettek el A Hertha BSC focicsapata nyereséggel zárta az idényt.
Hatalmas bombával mentett 3-3-ra a Hertha Szalaiék ellen A Bayern 3-1-ről omlott össze a kiesőjelölt ellen, Gulácsiék kikaptak.
Amerikai válogatott lett Klinsmann fia A Hertha-játékos Jonathan Klinsmann nem kellett a németeknek.