Az oroszok továbbra is tagadnak Szkripal-ügyben

Semmi bizonyíték nincs. A britek folytatják információs kampányukat, amelynek az a célja, hogy eltereljék a figyelmet arról, mi történt valójában Salisburyben ezt Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője írta az egyik orosz közösségi oldalon megjelent kommentjében. Azt követően szólalt meg, hogy a Bellingcat oknyomozó portál kiderítette, hogy mi a neve a márciusi Szkripal-merénylet elkövetésével vádolt egyik orosz ügynöknek, s azt is megírta, hogy Anatolij Csepigát 2014-ben Oroszország hőse címmel tüntette ki Vlagyimir Putyin elnök.

2018. szeptember 27. 14:52

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Putyin erőt mutat, de egyre jobban fáj neki Az Ukrajnához tartozó Krím 2014-es elfoglalása, majd az amerikai elnökválasztásba való állítólagos beavatkozás és a márciusi dél-angliai Szkripal-merénylet miatt a Nyugat sorra lépteti életbe az Oros...

Weber: Európának össze kell tartania, hogy szembe tudjon nézni a külső kihívásokkal Az európaiaknak össze kell tartaniuk, hogy szembe tudjanak nézni az egyebek között az Egyesült Államok, Oroszország és Kína magatartása jelentette biztonsági kihívásokkal jelentette ki Manfred Weber,...
A Szovjetunió összeomlása óta nem történt ilyen az orosz olajiparban Oroszország tavalyi olajtermelése 1,6 százalékkal, gáztermelése pedig csaknem 5 százalékkal nőtt a megelőző évhez képest. Az orosz olajtermelés 1,6 százalékkal, 555,84 millió tonnára emelkedett...
Hokiütőt ragadott a Vörös Téren Vlagyimir Putyin - VIDEÓ Ötször talált a kapuba.
Nógrádi György: Európa meggyengült Jelenleg a legnagyobb globális hatalom az Amerikai Egyesült Államok, tőle leszakadva, de feltörekvőben áll Kína, a harmadik helyen pedig Oroszország szerepel. Európa már nem globális játékos.
Lavrov: csak az ENSZ BT. határozatával összhangban történhet a szíriai válságrendezés Törökország és Oroszország tiszteletben fogja tartani Szíria szuverenitását és területi épségét az amerikai katonák kivonulása után is jelentette ki az orosz külügyminiszter.

Oroszország határkerítést épített a Krím félszigeten Moszkva így védené meg a helyi lakosságot.
Oroszország szerint Izrael kis híján utasszállítókat lőtt le Damaszkusz felett Kedden F-16-osok lőttek ki rakétákat a szíriai főváros irányába. Három katona megsérült.
Oroszország megint odacsapott az ukránoknak Moszkva ezzel válaszol az oroszokkal szembeni szankciókra.
Új fegyverkezési verseny és közvetlen konfrontáció jöhet Oroszország szerint Egyre inkább úgy tűnik, összeomlóban van a közepes és rövid hatótávolságú nukleáris eszközök megsemmisítéséről szóló orosz-amerikai megállapodás.
Oroszország kiutasított egy svéd diplomatát Svédország elutasította két orosz diplomáciai vízumkérelmét, erre válaszul utasították ki a svéd nagykövetség egyik diplomatáját.
Putyin tizennegyedszer is pattogós és határozott volt Oroszország létezése során mindig valamilyen külföldi korlátozás alatt élt. A mostani szankciók azzal magyarázhatóak, hogy nő Oroszország ereje és a nemzetközi politikai élet egyre inkább megkerülhet...