Megvertük Montenegrót!

A magyar női kézilabda-válogatott négy góllal, 29-25-re legyőzte Montenegrót a pénteken Győrben rendezett felkészülési mérkőzésen.

2018. szeptember 28. 19:24

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Mitrovic belesült a Panenkába, majdnem ráfaragtak a szerbek Hiába vezettek 2-0-ra, végül a bírónak is köszönetet mondhattak a Montenegró elleni győzelemért.

Harc a Balkánért külső tényezők befolyásolják az egység megteremtését Szerbia, Macedónia, Montenegró és Albánia uniós tagjelöltek, Bosznia-Hercegovina és Koszovó pedig a tagjelöltség potenciális várományosai, amennyiben teljesítik a koppenhágai kritériumokban rögzített ...
Szél Bernadett a Momentum tüntetésén: Orbán Viktor fél az oktatástól, a tudománytól és attól, hogy az emberek megszervezik magukat Fekete-Győr András is felszólalt, de nem akart arról beszélni, hogy Orbán Viktor mekkora takonygerincű tolvaj gazember.
Elveszítheti a Győr a legnagyobb ászát, Yvette Broch a visszavonulást fontolgatja Bár úgy búcsúzott augusztusban a Győri ETO kézilabdacsapatától Yvette Broch, hogy visszatér a klubhoz, simán elképzelhető, hogy végleg felhagy a profi játékkal. A 27 éves holland beálló Helden Magazin...
Bejelentés: felhagy a kézivel a Győr klasszisa Augusztusban egyszer már így tett.
Végleg bebizonyosodott, hogy a Momentum az új SZDSZ Most kibújt a szög a zsákból, hiszen Fekete-Győr András, a Momentum elnöke bejelentette, hogy beálltak a vadliberális Guy Verhofstadt pártcsaládjába.

Fekete-Győr András nem mert az ukrán és román barátaival a kisebbségi magyarok helyzetéről beszélni Fekete-Győr András amerikai kiképzése során egy ukrán politikussal meg egy román "civillel" találkozott, akikkel nem mert a kárpátaljai és az erdélyi magyarok helyzetéről beszélni, mert érezte...
Eltűnt egy 17 éves fiú Győrben Már egy hónapja nem tudnak róla semmit.
Benyújtotta pályázatát a három magyar döntős város Európa Kulturális Fővárosa 2023 címre Debrecen, Győr és Veszprém polgármesterei pénteken benyújtották városuk pályázatát az Európa Kulturális Fővárosa 2023 címre az Emberi Erőforrások Minisztériumában.
Színes, élhető, kreatív város ez a vízió fogalmazódik meg Veszprém EKF-pályázatában December 14-én eredményhirdetés, Győr és Debrecen van még versenyben.
Csak a Szekszárd nyert a női kosárlabda Európa Kupában A DVTK, a Győr és a Cegléd idegenben kapott ki a harmadik fordulóban.
Járdán hajtott autójával Járdán hajtott autójával egy autós Győrben. A nem mindennapi esetről felvétel is készült. Egy szakértő szerint az autósok egyre többször tekintik példának a szándékosan szabálytalankodókat. Ez nemcsak...