Módosul a Lakossági Energiahatékonysági Hitel

Október 4-től minden eddiginél kedvezőbb feltételekkel vehetik igénybe az ügyfelek a Lakossági Energiahatékonysági Program nyújtotta, nulla százalékos hitelt. A módosító csomagot a Magyar Fejlesztési Bank és a Pénzügyminisztérium dolgozta ki annak érdekében, hogy egyszerűbben, és a lehető legrövidebb átfutási idővel juthassanak finanszírozáshoz azok a családi ház és lakástulajdonosok, továbbá társasházak és lakásszövetkezetek, akik energetikai korszerűsítést, vagy megújuló energiaforrás beépítését tervezik.

2018. szeptember 29. 23:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Milliárdokat nyertek el pest megyei cégek telephelyük fejlesztésére Több mint 4,5 milliárd forintot nyert el 87 Pest megyei mikro-, kis- és középvállalkozás telephelyének fejlesztésére - mondta el Rákossy Balázs, a Pénzügyminisztérium (PM) európai uniós források...

Az államháztartás tavaly év végi előzetes adatait közli a Pénzügyminisztérium Az államháztartás önkormányzatok nélkül számolt úgynevezett központi alrendszerének tavaly év végi előzetes pénzforgalmi adatait közli ma a Pénzügyminisztérium (PM).
A Világbank is gyorsabb bővülést vár hazánkban Már az összes jelentős nemzetközi szervezet javította Magyarország 2018-as gazdasági növekedésének mértékét közölte szerdán a Pénzügyminisztérium (PM).
Figyelmeztet a Pénzügyminisztérium Több tízezren felejtenek el kitölteni egyes adókedvezményekhez szükséges dokumentumokat.
Matolcsyék túl optimisták a Pénzügyminisztérium szerint A jegybanki javaslatcsomag alapján 2026-ra már az osztrák bérek 80 százalékát keresnénk, Vargáék előrejelzése azonban jóval lassabb növekedésről szól.
Átlépte a háromszázezret a katások száma Alacsony adókkal és egyszerű adminisztrációval igyekszik segíteni a kormányzat a kisebb cégeket közölte a Pénzügyminisztérium adóügyekért felelős államtitkára.

PM: alacsony adók segítik a kis- és középvállalkozásokat - Az EU tagállamai közül Magyarországon a legalacsonyabb a társasági adó, a kormány több speciális adózási formát is kínál a vállalkozásoknak, amelyek idén, az adócsökkentés politikájának köszönhetően...
Megéri a nyugdíjasoknak dolgozni? Nem túl hosszú idő alatt akár meg is duplázódhat a nyugdíj mellett munkát vállalók létszáma - mondta a Magyar Időknek Tállai András, a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára. Ebben szerinte annak...
Pénzügyminisztérium: januártól 20 százalékkal nő a népegészségügyi termékadó Az egészségi kockázatot jelentő ételek és italok mellett az adóköteles italok körébe tartoznak az újévtől a gyümölcspárlatok, a pálinka és a gyógynövényes italok is.
2,7 százalék volt a román államháztartás hiány Az idei első tizenegy hónapban a román bruttó hazai termék (GDP) 2,7 százalékát tette ki az államháztartási hiány, amely mintegy két és félszer nagyobb a tavalyi év azonos időszakához mérten - derült ...
Itt az újabb nagy dobás: Magyarország nem bocsát ki devizakötvényt jövőre Nem várható nemzetközi devizakötvény-kibocsátás 2019-ben - hangzott el pénteken a Pénzügyminisztérium és az ÁKK közös sajtótájékoztatóján. Így az állam finanszírozási szükségletét szinte teljes...
Előzhetjük a görögöket és a portugálokat: 460 ezres bruttó átlagbérre lehet számítani 4 év múlva A Pénzügyminisztérium előrejelzését alapul véve a Privátbankár kiszámította, hogy 2022-ben 460 ezer forint lesz a bruttó átlagkereset.