A Jobbik is feljelenti a luxusrepülőző Orbánt

Hivatali vesztegetés és hivatali vesztegetés elfogadása miatt.

2018. október 2. 17:47

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A kormány Soros elleni kampányának egyik karmestere azt állítja, nem is tudta, hogy Soros György zsidó származású Ráadásul Orbán egyik lányát Ráhelnek hívják, ami egy zsidó név, így fel sem merülhet az antiszemitizmus George Birnbaum szerint, aki Arthur Finkelstein munkatársa volt.

Orbán másnap azt kérte Simicskától, hogy zárja be az Indexet A Direkt 36 cikket írt arról, hogy hogyan zajlott a több évig nyúló Orbán-Simicska szakítás.
Tordai Bence le akarja rúgni Orbánt a lejtőn Nem félünk, elegünk van: Békéscsabán a DK-tól a Jobbikig egységesen tüntetett az ellenzék. Téglánként bontanák le a NER falát.
Az Átlátszó újságírói nyerték a 2018-as Soma-díjat Orbán magánrepülőzésének feltárásáért Erdélyi Katalin, Németh Dániel és Bátorfy Attila kapta az elismerést az oknyomozásért.
PM Orbán's much-awaited press conference: "The government cannot comment on business affairs." Orbán made good on his promise to answer journalists, but dodged all the important questions.
Orbán Viktort dicsérte a leggazdagabb román Úgy tűnik, Ion iriac hajdani teniszcsillag őszinte rajongója Orbán Viktornak, de az biztos, hogy szereti példaként állítani a romániai illetékesek elé a magyar kormányfőt.

Magyarok hőbörögtek Brüsszelben Magyarország ellen A kormány bírálata fontos, az ellenőrzést és az egyensúlyokat biztosító szabad média pedig nélkülözhetetlen a demokráciában - jelentette ki Judith Sargentini holland zöldpárti EP-képviselő Brüsszelb...
Továbbra is a Jobbik-frakció tagja Szávay István és Staudt Gábor Még mindig nem adták vissza mandátumukat.
A nap hírei – 2019. január 6. Véget ért karácsony, felszentelték Orbán irodáját, hófúvás jön.
Országos demonstráció jön, ultimátumot kapott Orbán Több mint tízezer ember tüntetett szombaton Budapesten.
Cserbenhagyják szavazóikat Azzal, hogy a Jobbik összefog Gyurcsány Ferenccel és a balliberális pártokkal, elárulja a szavazóit és csak a DK-elnök malmára hajtja a vizet - egy politológus szerint. Bár a Jobbik korábban számtalan...
Vonát vonzza az iszlám Vona Gábor és felesége nem tud elszakadni a muszlim világtól. A Figyelő arról számolt be, hogy a Jobbik volt elnöke ismét Törökországba látogatott. Egy szakértő szerint ezeken az utakon Vona nemcsak p...